Detalii produs

ComfortLift® revoluţionează spălarea vaselor cu primul coș din lume care se ridică pentru a fi încărcat. Acest mecanism avansat ridică raftul la o înalţime confortabilă. Pentru o încarcare și descărcare ușoară, aducând mașina de spălat vase la un standard complet nou.
*Imaginile și clipurile video sunt cu titlu de prezentare și pot diferi de caracteristicile produsului respectiv. Pentru mai multe informaţii, verificaţi Fișa tehnică de mai jos (format PDF).

Beneficii

SE RIDICĂ LA UN NOU NIVEL

Mașină de spălat vase AEG Comfortlift este prima mașină de spălat vase din lume care vă permite să glisaţi și să ridicaţi cu delicateţe coșul inferior. Vesela dvs. stralucitoare este ridicată cu delicateţe la o înalţime confortabilă de lucru. Vă permite să descărcaţi mai eficient și să încărcaţi mai eficace. O mașină de spălat vase concepută să lucreze după nevoile dvs. Cu Comfortlift, am adus spălatul automat al vaselor la un nivel complet nou.

QuickSelect cu Wi-Fi: Spălare inteligentă a vaselor de la distanță

Mașinile de spălat vase QuickSelect permit spălarea inteligentă și responsabilă a vaselor. Obține îndrumări privind programul potrivit în funcție de încărcătură, timp și nivelul de murdărie. Programează spălarea pentru a reduce costurile cu energia. Aplicația prezintă pe scurt modul de utilizare și oferă rapoarte ECO.

Modul simplu de a spăla vasele în mod responsabil

Alegeri responsabile simplificate. Utilizați glisorul QuickSelect pe ecran tactil pentru a selecta durata preferată a ciclului, iar ecometrul vă va ghida către cel mai sustenabil program de economisire a energiei și a apei cu ajutorul barelor verzi.

Funcţie TimeBeam

Datorită funcţiei TimeBeam veţi fi mereu la curent cu starea ciclului de spălare. Atât timp cât ciclul este încă în desfășurare, tehnologia TimeBeam proiectează timpul rămas cu o lumină clară, roșie, pe podea. Simplu, direct și eficient.

Vizibilitate mai bună, încărcare mai eficientă

Vedeți instantaneu rafturile și configurațiile din mașina de spălat vase cu ajutorul luminii interioare. Datorită vizibilității îmbunătățite, puteți vedea unde puteți așeza articolele mai eficient și mai simplu, ceea ce înseamnă că puteți încărca totul printr-un singur proces perfect.

Accesorii optionale

Asistenta

Stiai ca poti rezolva chiar tu anumite probleme minore, fara a mai contacta un tehnician? Cauta problema mai jos pentru a vedea ce poti face.

Ai deja acest produs?

Înregistrează-ți produsele în aplicația MyAEG și găsește tot ceea ce ai nevoie într-un singur loc.

  • Asistenţă și suport cât mai ușor
  • Acces ușor la manuale și ghiduri de utilizare
  • Oferte speciale și reduceri
Alătură-te comunității MyAEG Asistenţă online
man folding towels