Detalii produs

Frigiderul DynamicAir 6000 menține un flux de aer constant pentru a garanta o temperatură stabilă în tot frigiderul. Fiecare raft este răcit uniform, de sus până jos, conservând alimentele și protejându-le calitatea.
*Imaginile și clipurile video sunt cu titlu de prezentare și pot diferi de caracteristicile produsului respectiv. Pentru mai multe informaţii, verificaţi Fișa tehnică de mai jos (format PDF).

Beneficii

Complet adaptabil cu CustomFlex®

Păstrarea ingredientelor proaspete la îndemână este secretul preparatelor delicioase. Cu CustomFlex® vă puteți organiza spațiul din frigider exact așa cum vă doriți. Rearanjați rapid și ușor cutiile pentru a maximiza spațiul de depozitare. Frigiderul care se adaptează preferințelor dumneavoastră.

Depozitează mai mult deodată. Cu OptiSpace

Acest frigider inovator cu OptiSpace oferă o multitudine de opțiuni de depozitare și spațiu abundent între rafturi. Sertarele pot fi scoase și introduse cu ușurință, pentru o depozitare fără efort.

Iluminarea LED luminează complet interiorul

LED-urile produc o lumină discretă și difuză, ce luminează uniform interiorul. În plus, LED-urile sunt mai mici și mai eficiente energetic decât becurile standard, fiind o alegere mai sustenabilă.

Asistenta

Stiai ca poti rezolva chiar tu anumite probleme minore, fara a mai contacta un tehnician? Cauta problema mai jos pentru a vedea ce poti face.

Ai deja acest produs?

Înregistrează-ți produsele în aplicația MyAEG și găsește tot ceea ce ai nevoie într-un singur loc.

  • Asistenţă și suport cât mai ușor
  • Acces ușor la manuale și ghiduri de utilizare
  • Oferte speciale și reduceri
Alătură-te comunității MyAEG Asistenţă online
man folding towels