Detalii produs

Frigiderul DynamicAir 6000 menține un flux de aer constant pentru a garanta o temperatură stabilă în tot frigiderul. Fiecare raft este răcit uniform, de sus până jos, conservând alimentele și protejându-le calitatea.
*Imaginile și clipurile video sunt cu titlu de prezentare și pot diferi de caracteristicile produsului respectiv. Pentru mai multe informaţii, verificaţi Fișa tehnică de mai jos (format PDF).

Beneficii

AEG - Frigider independent - RKB639E4DX

Complet adaptabil cu CustomFlex®

Păstrarea ingredientelor proaspete la îndemână este secretul preparatelor delicioase. Cu CustomFlex® vă puteți organiza spațiul din frigider exact așa cum vă doriți. Rearanjați rapid și ușor cutiile pentru a maximiza spațiul de depozitare. Frigiderul care se adaptează preferințelor dumneavoastră.

Depozitează mai mult deodată. Cu OptiSpace

Acest frigider inovator cu OptiSpace oferă o multitudine de opțiuni de depozitare și spațiu abundent între rafturi. Sertarele pot fi scoase și introduse cu ușurință, pentru o depozitare fără efort.

AEG - Frigider independent - RKB639E4DX

Iluminarea LED luminează complet interiorul

LED-urile produc o lumină discretă și difuză, ce luminează uniform interiorul. În plus, LED-urile sunt mai mici și mai eficiente energetic decât becurile standard, fiind o alegere mai sustenabilă.

Accesorii optionale

Asistenta

Stiai ca poti rezolva chiar tu anumite probleme minore, fara a mai contacta un tehnician? Cauta problema mai jos pentru a vedea ce poti face.

Ai deja acest produs?

Înregistrează-ți produsele în aplicația MyAEG și găsește tot ceea ce ai nevoie într-un singur loc.

  • Asistenţă și suport cât mai ușor
  • Acces ușor la manuale și ghiduri de utilizare
  • Păstrează evidența tuturor garanțiilor tale
  • Oferte speciale și reduceri
Alătură-te comunității MyAEG Asistenţă online
man folding towels