Detalii produs

Frigiderul OptiSpace 5000 oferă o multitudine de opţiuni de depozitare, cu spaţiu abundent între rafturi. Sertarele pot fi scoase și introduse cu ușurință, pentru o depozitare fără efort.
*Imaginile și clipurile video sunt cu titlu de prezentare și pot diferi de caracteristicile produsului respectiv. Pentru mai multe informaţii, verificaţi Fișa tehnică de mai jos (format PDF).

Beneficii

Depozitează mai mult deodată. Cu OptiSpace

Acest frigider inovator cu OptiSpace oferă o multitudine de opțiuni de depozitare și spațiu abundent între rafturi. Sertarele pot fi scoase și introduse cu ușurință, pentru o depozitare fără efort.

Sertarul pentru legume - depozitează legume de diferite dimensiuni

Depozitare spaţioasă și versatilă. Sertarul pentru legume îți permite să depozitezi cu ușurință legume și fructe de diferite forme și dimensiuni.

Mai robust, mai stabil. Cu sticlă securizată

Pentru stabilitate optimă și rezistenţă la activităţile de zi cu zi, toate rafturile sunt realizate din sticlă securizată - cel mai bun material pentru fiabilitate perfectă.

Asistenta

Stiai ca poti rezolva chiar tu anumite probleme minore, fara a mai contacta un tehnician? Cauta problema mai jos pentru a vedea ce poti face.

Ai deja acest produs?

Înregistrează-ți produsele în aplicația MyAEG și găsește tot ceea ce ai nevoie într-un singur loc.

  • Asistenţă și suport cât mai ușor
  • Acces ușor la manuale și ghiduri de utilizare
  • Oferte speciale și reduceri
Alătură-te comunității MyAEG Asistenţă online
man folding towels