Detalii produs

Zona specială MultiSwitch+ poate fi folosită fie ca spațiu pentru frigider, fie ca spațiu pentru congelator. Temperaturile pot fi setate cu ușurință între -20°C și 5°C. Acest lucru îți permite să adaptezi temperatura la nevoile alimentelor tale. Are 2 sertare și un spațiu necompartimentat.
*Imaginile și clipurile video sunt cu titlu de prezentare și pot diferi de caracteristicile produsului respectiv. Pentru mai multe informaţii, verificaţi Fișa tehnică de mai jos (format PDF).

Beneficii

Răcește sau congelează. Și orice altă variantă intermediară. Cu MultiSwitch+

Zona MultiSwitch+ poate fi configurată într-un interval de temperatură de la -20°C până la 5°C. Acest lucru îți oferă o adaptabilitate maximă a temperaturii. Cele două sertare și spațiul necompartimentat pot fi ușor transformate din frigider în congelator, în funcție de nevoile tale.

Compartiment ChillZone 0°: Condiții potrivite pentru pește și carne

Prospețime la un nou nivel cu compartimentul ChillZone 0° - un mediu independent în frigiderul dvs. Creat special pentru conservarea cărnii, fructelor de mare și alimentelor proaspete.

DesignLine, pentru bucatarii deosebite

Designul suplu si contemporan al frigiderului este evidentiat prin materialele de inalta calitate. Pentru o bucatarie moderna si armonioasa.

Poți vedea mai bine. Toate alimentele. Cu iluminarea ambientală

Bara LED de iluminare ambientală oferă o vizibilitate excelentă în interiorul frigiderului, asigurând o iluminare ambientală blândă atât la interior, cât și la exterior. În plus, mânerul încastrat iluminat oferă o lumină excepțională în interiorul congelatorului.

Temperaturi stabile cu MultiFlow

MultiFlow păstrează prospeţimea alimentelor prin menţinerea unei temperaturi și umidităţi stabile în tot frigiderul. Canalele de aer multiple permit o circulaţie eficientă a aerului rece, care ajunge peste tot.

Asistenta

Stiai ca poti rezolva chiar tu anumite probleme minore, fara a mai contacta un tehnician? Cauta problema mai jos pentru a vedea ce poti face.

Ai deja acest produs?

Înregistrează-ți produsele în aplicația MyAEG și găsește tot ceea ce ai nevoie într-un singur loc.

  • Asistenţă și suport cât mai ușor
  • Acces ușor la manuale și ghiduri de utilizare
  • Oferte speciale și reduceri
Alătură-te comunității MyAEG Asistenţă online
man folding towels