RCB732E5MB

Combină frigorifică No Frost clasă E 330 litri H 186 cm

Detalii produs
Capacitate totală, litri330
Capacitate netă frigider, litri229.6
Capacitate netă congelator, litri101
Clasă eficienţă energeticăE
Consum anual de energie, kWh250
Nivel zgomot, db(A)42
Tehnologie răcire congelatorNo Frost
Tehnologie răcire frigiderDinamic
Detalii produs
Cooling 360° protejează uniform textura ingredientelor. Aerul rece este circulat peste tot la interior prin orificiile de ventilație eficiente. Peretele posterior inovator din inox restabilește rapid temperatura după fiecare deschidere a ușii. Pentru ca alimentele să rămână pline de savoare.
AEG - Combina frigorifica independenta - RCB732E5MB
Peste tot. Răcire completă. Cu ajutorul Cooling 360°

Cooling 360° are un sistem avansat de circulare a aerului. Sistemul special conceput circulă aerul rece peste tot la interior. Peretele posterior din inox are un design premium, iar răcirea este mai rapidă după deschiderea ușii. Protejând cu încredere textura fiecărui ingredient.

DesignLine, pentru bucatarii deosebite

Designul suplu si contemporan al frigiderului este evidentiat prin materialele de inalta calitate. Pentru o bucatarie moderna si armonioasa.

AEG - Combina frigorifica independenta - RCB732E5MB
Personalizat în funcţie de preferinţe cu CustomFlex®

Păstrarea la îndemână a tuturor ingredientelor proaspete este esenţială pentru crearea preparatelor proaspete și delicioase. Cu CustomFlex® vă puteţi organiza spaţiul de depozitare din frigider exact așa cum doriţi. Rearanjaţi rapid și ușor cutiile pentru a folosi la maximum spaţiul de depozitare. Personalizaţi-vă frigiderul în funcţie de preferinţele dumneavoastră.

AEG - Combina frigorifica independenta - RCB732E5MB
Sertar Extra Chill pentru branzeturi si mezeluri proaspete

Pastreaza branzeturile si mezelurile preferate proaspete mai mult timp, depozitandu-le in sertarul Extra Chill. Atmosfera controlata din interiorul sertarului asigura o temperatura mai joasa decat in restul frigiderului.

AEG - Combina frigorifica independenta - RCB732E5MB
10 ani garanţie pentru Compresor

Înregistraţi produsul achiziţionat în pagina promoţiei și beneficiaţi de 10 ani garanţie pentru compresor. Acești 10 ani cuprind garanţia legală de conformitate de 2 ani și garanţia comercială de 8 ani, care acoperă atât reparaţia sau înlocuirea compresorului aparatului precum și manopera și consumabilele aferente acestei proceduri.

man folding towels
Ai deja acest produs?

Înregistrează-ți produsele în aplicația MyAEG și găsește tot ceea ce ai nevoie într-un singur loc.

  • Asistenţă și suport cât mai ușor
  • Acces ușor la manuale și ghiduri de utilizare
  • Oferte speciale și reduceri