Detalii produs

Combina frigorifică TwinTech® No Frost 6000 protejează aromele din fiecare ingredient. Superioară față de tehnologia standard full no frost, această tehnologie avansată combină două sisteme de răcire pentru frigider și congelator. În congelator nu se formează gheață. Umiditatea frigiderului are un nivel optim.
*Imaginile și clipurile video sunt cu titlu de prezentare și pot diferi de caracteristicile produsului respectiv. Pentru mai multe informaţii, verificaţi Fișa tehnică de mai jos (format PDF).

Beneficii

TwinTech® No Frost: Umiditate optimă a frigiderului, congelator fără înghețare

TwinTech® No Frost prezintă un sistem avansat de răcire dublă, pentru frigider și congelator. Acest lucru asigură o umiditate optimă în frigider, evitându-se astfel uscarea alimentelor, iar congelatorul nu formează gheață.

DesignLine, pentru bucatarii deosebite

Designul suplu si contemporan al frigiderului este evidentiat prin materialele de inalta calitate. Pentru o bucatarie moderna si armonioasa.

Temperaturi stabile cu MultiFlow

MultiFlow păstrează prospeţimea alimentelor prin menţinerea unei temperaturi și umidităţi stabile în tot frigiderul. Canalele de aer multiple permit o circulaţie eficientă a aerului rece, care ajunge peste tot.

Asistenta

Stiai ca poti rezolva chiar tu anumite probleme minore, fara a mai contacta un tehnician? Cauta problema mai jos pentru a vedea ce poti face.

Ai deja acest produs?

Înregistrează-ți produsele în aplicația MyAEG și găsește tot ceea ce ai nevoie într-un singur loc.

  • Asistenţă și suport cât mai ușor
  • Acces ușor la manuale și ghiduri de utilizare
  • Oferte speciale și reduceri
Alătură-te comunității MyAEG Asistenţă online
man folding towels