SCE819D8TS

Combină frigorifică încorporabilă No Frost clasă D 276 litri H 188 cm

Detalii produs

Cele mai eficiente frigidere din punct de vedere energetic - economisesc resurse în timp ce reduc risipa de alimente*

Frigiderele EcoLine sunt cele mai eficiente modele ale noastre din punct de vedere energetic. Acestea sunt prevăzute și cu un interior din plastic reciclat și cu un ecometru care vă ajută să faceți cele mai eficiente setări din punct de vedere energetic în timp ce reduc risipa alimentară.*

*Comparat cu frigiderele ColdSense 5000. Pe baza testelor externe privind valabilitatea brânzei moale și a șuncii gătite depozitate pe rafturi. Rezultatele pot varia în funcție de alimente. Reducerea risipei de alimente potențiale este estimată doar pe baza performanței aparatului, fără a lua în considerare comportamentul utilizatorului.
Află mai multe
  • Înscrieţi produsul în promoţia “5 ani de garanţie, 5 ani de liniște” pentru a primi certificatul de 5 ani garanţie.

    Citiţi mai mult
Capacitate totală, litri276
Capacitate netă frigider, litri213.8
Capacitate netă congelator, litri62
Clasă eficienţă energeticăD
Consum anual de energie, kWh173
Nivel zgomot, db(A)34
Tehnologie răcire congelatorNo Frost
Tehnologie răcire frigiderStatic cu ventilaţie
Detalii produs
Combina frigorifică TwinTech® No Frost 6000 menţine alimentele cu 60% mai suculente faţă de frigiderele cu un singur vaporizator. Sistemul său dublu de răcire menţine umiditatea ideală și împiedică uscarea alimentelor. Astfel, nu veţi mai fi nevoit să decongelaţi congelatorul.*
TwinTech® No Frost menţine alimentele suculente și proaspete

Cu TwinTech® No Frost nu veţi mai fi nevoit să decongelaţi vreodată congelatorul. Sistemul său dublu de răcire menţine alimentele cu 60% mai proaspete faţă de frigiderele cu un singur vaporizator*, deoarece aerul uscat din congelator nu ajunge în frigider.

Următorul nivel pentru capacitatea frigiderului - MultiSpace

Frigiderul MultiSpace de la AEG asigură o capacitate mai mare decât cea a modelelor standard prin includerea de depozitare suplimentară în partea superioară a unităţii. Iar cu interiorul său reglabil, acest frigider constituie cea mai flexibilă modalitate de păstrare a ingredientelor.

AEG - Combina frigorifica incorporabila - SCE819D8TS
Personalizat în funcţie de preferinţe cu CustomFlex®

Păstrarea la îndemână a tuturor ingredientelor proaspete este esenţială pentru crearea preparatelor proaspete și delicioase. Cu CustomFlex® vă puteţi organiza spaţiul de depozitare din frigider exact așa cum doriţi. Rearanjaţi rapid și ușor cutiile pentru a folosi la maximum spaţiul de depozitare. Personalizaţi-vă frigiderul în funcţie de preferinţele dumneavoastră.

Fiecare raft racit uniform cu DynamicAir

DynamicAir menţine un flux de aer constant și asigură o temperatură stabilă peste tot în interiorul frigiderului. Fiecare raft este răcit uniform pentru a preveni apariţia zonelor calde. Astfel, bacteriile nu se mai pot dezvolta, iar alimentele ramân proaspete mai mult timp.

AEG - Combina frigorifica incorporabila - SCE819D8TS
10 ani garanţie pentru Compresor

Înregistraţi produsul achiziţionat în pagina promoţiei și beneficiaţi de 10 ani garanţie pentru compresor. Acești 10 ani cuprind garanţia legală de conformitate de 2 ani și garanţia comercială de 8 ani, care acoperă atât reparaţia sau înlocuirea compresorului aparatului precum și manopera și consumabilele aferente acestei proceduri.

man folding towels
Ai deja acest produs?

Înregistrează-ți produsele în aplicația MyAEG și găsește tot ceea ce ai nevoie într-un singur loc.

  • Asistenţă și suport cât mai ușor
  • Acces ușor la manuale și ghiduri de utilizare
  • Oferte speciale și reduceri