NSC7P751DS

Combină frigorifică încorporabilă No Frost clasă D 376 litri H 188 cm

Detalii produs

Cele mai eficiente frigidere din punct de vedere energetic - economisesc resurse în timp ce reduc risipa de alimente*

Frigiderele EcoLine sunt cele mai eficiente modele ale noastre din punct de vedere energetic. Acestea sunt prevăzute și cu un interior din plastic reciclat și cu un ecometru care vă ajută să faceți cele mai eficiente setări din punct de vedere energetic în timp ce reduc risipa alimentară.*

*Comparat cu frigiderele ColdSense 5000. Pe baza testelor externe privind valabilitatea brânzei moale și a șuncii gătite depozitate pe rafturi. Rezultatele pot varia în funcție de alimente. Reducerea risipei de alimente potențiale este estimată doar pe baza performanței aparatului, fără a lua în considerare comportamentul utilizatorului.
Află mai multe
  • Înscrieţi produsul în promoţia “5 ani de garanţie, 5 ani de liniște” pentru a primi certificatul de 5 ani garanţie.

    Citiţi mai mult
Capacitate totală, litri376
Capacitate netă frigider, litri286.6
Capacitate netă congelator, litri89
Clasă eficienţă energeticăD
Consum anual de energie, kWh197
Nivel zgomot, db(A)35
Tehnologie răcire congelatorNo Frost
Tehnologie răcire frigiderStatic cu ventilaţie
Detalii produs
Combina frigorifică GreenZone+ 7000 este prevăzută cu un sertar etanș dedicat, care menține umiditatea la un nivel ideal, gestionând astfel condensul în exces și ajutând la protejarea alimentelor împotriva alterării. Acest lucru ajută la păstrarea a până la 95% din vitamine, protejând verdețurile prin asigurarea cantității potrivite de umiditate.*
*Rată de păstrare a vitaminelor pe baza testelor externe privind retenția vitaminei C la afine după 11 zile de păstrare în compartimentul GreenZone+.
AEG - Combina frigorifica incorporabila - NSC7P751DS
Cu tehnologia GreenZone+ sunt păstrate până la 95% din vitamine.*

Sertarul GreenZone+ elimină excesul de umiditate, păstrând în același timp cantitatea potrivită de umiditate pentru legumele tale. Acesta ajută la păstrarea  a până la 95% din vitamine după 11 zile, protejând verdețurile și legumele prin asigurarea cantității potrivite de umiditate.*

*Rată de păstrare a vitaminelor pe baza testelor externe privind retenția vitaminei C la afine după 11 zile de păstrare în compartimentul GreenZone+.
AEG - Combina frigorifica incorporabila - NSC7P751DS
Inovație de ultimă oră. Combină frigorifică unică cu plastic reciclat*

O noua eră a aparatelor frigorifice. Îți prezentăm combina frigorifică cu un interior realizat din plastic reciclat în proporție de 70%. Plasticul din frigiderele aruncate este folosit pentru fabricarea de frigidere noi, contribuind astfel la reducerea deșeurilor prin circularitate.

AEG - Combina frigorifica incorporabila - NSC7P751DS
Capacitate de depozitare cu 45% mai mare față de modelele standard*

Datorită MaxiSpace, vei avea parte de o capacitate de depozitare cu 45% mai mare decât în cazul unei combine frigorifice standard.* Este mai înaltă și mai lată decât frigiderele obișnuite, oferind spațiu suplimentar pentru a depozita mai multe produse.

*În comparație cu propriile combine frigorifice de dimensiuni standard
TwinTech® No Frost menţine alimentele suculente și proaspete

Cu TwinTech® No Frost nu veţi mai fi nevoit să decongelaţi vreodată congelatorul. Sistemul său dublu de răcire menţine alimentele cu 60% mai proaspete faţă de frigiderele cu un singur vaporizator*, deoarece aerul uscat din congelator nu ajunge în frigider.

AEG - Combina frigorifica incorporabila - NSC7P751DS
Întotdeauna sub control. Cu aplicația AEG

Gestionați-vă frigiderul de pe dispozitivul smart. Primiți notificări dacă ușa este deschisă și sfaturi de întreținere pentru a vă menține frigiderul în stare optimă de funcționare. Aflați unde și cum să depozitați produsele alimentare pentru a proteja calitatea acestora cu precizie.

man folding towels
Ai deja acest produs?

Înregistrează-ți produsele în aplicația MyAEG și găsește tot ceea ce ai nevoie într-un singur loc.

  • Asistenţă și suport cât mai ușor
  • Acces ușor la manuale și ghiduri de utilizare
  • Oferte speciale și reduceri