Detalii produs

Combina frigorifică GreenZone+ 7000 este prevăzută cu un sertar etanș dedicat, care menține umiditatea la un nivel ideal, gestionând astfel condensul în exces și ajutând la protejarea alimentelor împotriva alterării. Acest lucru ajută la păstrarea a până la 95% din vitamine, protejând verdețurile prin asigurarea cantității potrivite de umiditate.*
*Rată de păstrare a vitaminelor pe baza testelor externe privind retenția vitaminei C la afine după 11 zile de păstrare în compartimentul GreenZone+.
*Imaginile și clipurile video sunt cu titlu de prezentare și pot diferi de caracteristicile produsului respectiv. Pentru mai multe informaţii, verificaţi Fișa tehnică de mai jos (format PDF).

Beneficii

Cu tehnologia GreenZone+ sunt păstrate până la 95% din vitamine.*

Sertarul GreenZone+ elimină excesul de umiditate, păstrând în același timp cantitatea potrivită de umiditate pentru legumele tale. Acesta ajută la păstrarea  a până la 95% din vitamine după 11 zile, protejând verdețurile și legumele prin asigurarea cantității potrivite de umiditate.*

*Rată de păstrare a vitaminelor pe baza testelor externe privind retenția vitaminei C la afine după 11 zile de păstrare în compartimentul GreenZone+.

Inovație de ultimă oră. Combină frigorifică unică cu plastic reciclat*

O noua eră a aparatelor frigorifice. Îți prezentăm combina frigorifică cu un interior realizat din plastic reciclat în proporție de 70%. Plasticul din frigiderele aruncate este folosit pentru fabricarea de frigidere noi, contribuind astfel la reducerea deșeurilor prin circularitate.

Capacitate de depozitare cu 45% mai mare față de modelele standard*

Datorită MaxiSpace, vei avea parte de o capacitate de depozitare cu 45% mai mare decât în cazul unei combine frigorifice standard.* Este mai înaltă și mai lată decât frigiderele obișnuite, oferind spațiu suplimentar pentru a depozita mai multe produse.

*În comparație cu propriile combine frigorifice de dimensiuni standard

Alimentele sunt cu până la 60% mai suculente și mai proaspete cu tehnologia TwinTech.*

Cu TwinTech® No Frost nu veţi mai fi nevoit să decongelaţi vreodată congelatorul. Sistemul său dublu de răcire menţine alimentele cu 60% mai proaspete faţă de frigiderele cu un singur vaporizator*, deoarece aerul uscat din congelator nu ajunge în frigider.

*Test intern pentru tehnologia TwinTech, folosind o metodă de testare internă, care măsoară nivelul de hidratare după 9 zile de depozitare comparativ cu alte combine din gama proprie cu un singur vaporizator.

Întotdeauna sub control. Cu aplicația AEG

Gestionați-vă frigiderul de pe dispozitivul smart. Primiți notificări dacă ușa este deschisă și sfaturi de întreținere pentru a vă menține frigiderul în stare optimă de funcționare. Aflați unde și cum să depozitați produsele alimentare pentru a proteja calitatea acestora cu precizie.

Asistenta

Stiai ca poti rezolva chiar tu anumite probleme minore, fara a mai contacta un tehnician? Cauta problema mai jos pentru a vedea ce poti face.

Ai deja acest produs?

Înregistrează-ți produsele în aplicația MyAEG și găsește tot ceea ce ai nevoie într-un singur loc.

  • Asistenţă și suport cât mai ușor
  • Acces ușor la manuale și ghiduri de utilizare
  • Oferte speciale și reduceri
Alătură-te comunității MyAEG Asistenţă online
man folding towels