Detalii produs

No Frost previne acumularea gheții în congelator. Fără compromisuri în ceea ce privește performanța, iar alimentele sunt conservate mai eficient ca niciodată.
*Imaginile și clipurile video sunt cu titlu de prezentare și pot diferi de caracteristicile produsului respectiv. Pentru mai multe informaţii, verificaţi Fișa tehnică de mai jos (format PDF).

Beneficii

AEG - Congelator independent - AGB625E7NX

Sistemul No Frost menţine congelatorul fără gheaţă

NoFrost și nu veţi mai fi nevoit să decongelaţi. Nu permite formarea gheţii în congelator, astfel încât puteţi fi siguri de performanţa maximă.

Controlati electronic functiile si temperatura

Cu ajutorul controlului electronic puteti seta cu precizie temperatura sau functiile congelatorului. Modificarile sunt afisate instant pe panoul de control digital.

AEG - Congelator independent - AGB625E7NX

MaxiBox. Stocare spațioasă a cumpărăturilor

Congelatorul este dotat cu un sertar MaxiBox foarte mare cu mai mult spațiu pentru toate alimentele congelate. Sertarul se poate scoate complet și rămâne fixat pe poziție, pentru acces ușor la toate alimentele.

AEG - Congelator independent - AGB625E7NX

Alimentele se menţin proaspete cu Frostmatic

Funcţia Frostmatic activează puterea maximă pentru congelare rapidă, care menţine prospeţimea alimentelor. Congelatorul revine, apoi, la setările iniţiale.

AEG - Congelator independent - AGB625E7NX

Iluminarea LED luminează complet interiorul

LED-urile produc o lumină discretă și difuză, ce luminează uniform interiorul. În plus, LED-urile sunt mai mici și mai eficiente energetic decât becurile standard, fiind o alegere mai sustenabilă.

Asistenta

Stiai ca poti rezolva chiar tu anumite probleme minore, fara a mai contacta un tehnician? Cauta problema mai jos pentru a vedea ce poti face.

Ai deja acest produs?

Înregistrează-ți produsele în aplicația MyAEG și găsește tot ceea ce ai nevoie într-un singur loc.

  • Asistenţă și suport cât mai ușor
  • Acces ușor la manuale și ghiduri de utilizare
  • Oferte speciale și reduceri
Alătură-te comunității MyAEG Asistenţă online
man folding towels