Detalii produs

No Frost previne acumularea gheţii în congelator. Fără compromisuri la performanţă, iar alimentele sunt conservate mai eficient ca niciodată.
*Imaginile și clipurile video sunt cu titlu de prezentare și pot diferi de caracteristicile produsului respectiv. Pentru mai multe informaţii, verificaţi Fișa tehnică de mai jos (format PDF).

Beneficii

Sistemul No Frost menţine congelatorul fără gheaţă

NoFrost și nu veţi mai fi nevoit să decongelaţi. Nu permite formarea gheţii în congelator, astfel încât puteţi fi siguri de performanţa maximă.

SpaceSmart Combo menține alimentele proaspete și poate fi montat sub plită

SpaceSmart Combo creează mai mult spațiu în bucătărie, fiind primul frigider sau congelator din lume care se încadrează perfect sub plită.

Depozitaţi mai mult deodată. Cu OptiSpace

Acest congelator inovator cu OptiSpace oferă o multitudine de opţiuni de depozitare și spațiu abundent între rafturi. Sertarele congelatorului pot fi scoase și introduse cu ușurinţă, pentru o depozitare convenabilă și fără efort.

Gestionaţi funcţiile și temperatura folosind comenzile electronice

Comenzile electronice vă oferă posibilitatea de modifica cu precizie temperatura, precum și alte funcţii de depozitare. Congelatorul vă oferă un feedback prompt la reglajele făcute din panoul digital de comandă.

Alimentele se menţin proaspete cu Frostmatic

Funcţia Frostmatic activează puterea maximă pentru congelare rapidă, care menţine prospeţimea alimentelor. Congelatorul revine, apoi, la setările iniţiale.

Asistenta

Stiai ca poti rezolva chiar tu anumite probleme minore, fara a mai contacta un tehnician? Cauta problema mai jos pentru a vedea ce poti face.

Ai deja acest produs?

Înregistrează-ți produsele în aplicația MyAEG și găsește tot ceea ce ai nevoie într-un singur loc.

  • Asistenţă și suport cât mai ușor
  • Acces ușor la manuale și ghiduri de utilizare
  • Oferte speciale și reduceri
Alătură-te comunității MyAEG Asistenţă online
man folding towels