BSE798380B

Cuptor cu abur SteamPro WiFi A++ 70 litri Negru

Detalii produs

Cele mai eficiente cuptoare din gama AEG din punct de vedere energetic - economisesc resurse în timp ce oferă gusturi excepționale

Cuptoarele EcoLine sunt cele mai eficiente modele din punct de vedere energetic din gama AEG. Modelele prezintă funcțiile de curățare cu abur și permit gătirea la temperaturi mici economisind până la 20% energie. Modelele ce au curățare cu abur utilizează cu până la 95% mai puțină energie comparativ cu curățarea pirolitică*.

*Pe baza testului intern ce compară fileul de somon gătit cu funcția FullSteam și gătit tradițional fără abur la o temperatură de 170º. **Pe baza testelor interne, ce compară consumul de energie al cuptorului SteamPro (curățare cu abur) și consumul de energie al cuptorului SteamCrisp (autocurățare pirolitică). **Programul de curățare cu abur este brevetat de Electrolux US2017082295 (A1) - METODĂ DE CURĂȚARE A CUPTORULUI CU ABUR.
Află mai multe
  • Înscrieţi produsul în promoţia “5 ani de garanţie, 5 ani de liniște” pentru a primi certificatul de 5 ani garanţie.

    Citiţi mai mult
Curăţare cuptorCurățare cu abur
Capacitate, litri70
AfișajTFT Touch
Steamify®
Steamify®
SteamPro
SteamPro
Conectivitate
Conectivitate
Senzor de gătire
Senzor de gătire
Încălzire rapidă
Încălzire rapidă
Detalii produs
Gătiţi preparate de calitate superioară chiar acasă la dumneavoastră, cu ajutorul cuptorului SteamPro 9000 cu Steamify®. Trei niveluri de gătit permit încălzirea preparatelor, gătirea la abur sau o combinaţie de căldură+abur. Puteţi găti inclusiv folosind tehnica sous-vide. Preparate suculente, gătite cum vă doriţi, setate automat cu Steamify®.
Steamify® - ajutorul de încredere în bucătărie

Obţineţi rezultate perfecte cu ajutorul aburului. Selectaţi temperatura de gătire dorită, iar Steamify® va adăuga cantitatea adecvată de abur. Astfel, substanţele nutritive și vitaminele rămân în alimente, iar preparatele sunt mai sănătoase și delicioase.

AEG - Steam oven - BSE798380B
Rezultate de restaurant, acasă

Bucătarii șefi folosesc de mult tehnica Sous-Vide pentru a atinge rezultate perfecte de fiecare dată. Sous-Vide aduce tehnologia restaurantelor în căminul dvs., permiţându-vă să creaţi reţete ce vă vor depăși așteptările.

Funcţională. Integrată. Personalizată - Bucătăria Smart

Gestionaţi-vă de la distanţă cuptorul, exploraţi partenerii noștri diverși și obţineţi chiar și asistenţă personalizată pentru gătit, toate prin aplicaţia My AEG Kitchen. Este modalitatea confortabilă și simplă de a vă îmbogăţi experienţa Bucătăriei Smart.

AEG - Steam oven - BSE798380B
Gatiti gustos, de fiecare data

Senzorul pentru alimente masoara cu precizie temperatura zonei de mijloc a mancarii si va indica momentul in care carnea este gata, in functie de preferinte: in sange, medie sau bine facuta. De asemenea, gateste pestele si legumele exact asa cum va place.

Gătire intuitivă la cuptor. Cu afișajul EXCite Touch Display

Afișajul EXCite Touch oferă acces la o varietate mare de funcţii ale cuptorului pentru fiecare fel de mâncare. În plus, simplifică reglarea temperaturii cuptorului și a timpilor de gătire. Și oferă feedback direct, cu evidenţierea celor mai importante informaţii.

man folding towels
Ai deja acest produs?

Înregistrează-ți produsele în aplicația MyAEG și găsește tot ceea ce ai nevoie într-un singur loc.

  • Asistenţă și suport cât mai ușor
  • Acces ușor la manuale și ghiduri de utilizare
  • Oferte speciale și reduceri