BEE431310M

Cuptor electric SurroundCook A 71 litri inox antiamprentă

Detalii produs
  • Înscrieţi produsul în promoţia “5 ani de garanţie, 5 ani de liniște” pentru a primi certificatul de 5 ani garanţie.

    Citiţi mai mult
CuloareInox tratat antiamprenta
Clasa de eficienta energeticaA
Dimensiuni spatiu incastrare IxLxA (mm)590x560x550
Functii gatireIncalzire jos, Gatire conventionala / traditionala, Dezghetare, Grill, Iluminare, Coacere umeda cu ventilatie, Setare pizza, Gatire cu ventilatie, Grill turbo
ConectivitateFără
Putere maxima - electric (W)3500
Tip gătire cu aburNu
Tip temporizatorSET
Detalii produs
Culoarea aurie a cartofului gratinat. Crusta groasă a unui un file de vită. Profunzimea umedă a unui tort bogat în ciocolată. Pentru rezultate consecvente este nevoie de o căldură controlată cu precizie, distribuită uniform în cuptor. Comparativ cu cuptoarele standard, tehnologia avansată de ventilație a cuptorului SurroundCook® permite ca preparatul să primească exact căldura de care are nevoie. Uniform. Constant. Oriunde este plasat. Indiferent dacă este vorba de unul sau mai multe preparate. Fără nevoia de a mai întoarce preparatele la jumătatea procesului de gătire. Doar rezultate care îţi îndeplinesc așteptările. Întotdeauna.
AEG - Cuptor - BEE431310M
Gatiti mai mult odata si obtineti in continuare rezultate perfecte

Inelul de incalzire suplimentar al cuptoarelor noastre asigura gatirea uniforma a preparatelor dvs. – chiar si atunci cand sunt incarcate cu pana la trei tavi – pentru un gust delicios dintr-un coli in celalalt. Fiecare portie va fi, cu siguranta, la fel de buna.

O curățare naturală cu ajutorul aburului

Curățarea după gătit nu trebuie să fie o corvoadă. Umiditatea din interiorul cuptorului creează abur pentru a desface grăsimea dificilă și reziduurile rămase pe suprafața sa. Astfel, puteți obține fără efort o curățare naturală.

AEG - Cuptor - BEE431310M
O vedere de ansamblu imediata a starii preparatului dumneavoastra

Afisajul cronometru ofera o vedere de ansamblu imediata a starii preparatului dvs. Ecranul clar al acestuia va permite sa setati o alarma, sa verificati direct durata ramasa inainte ca preparatul dumneavoastra sa fie gata si sa reglati cronometrul cu acuratete si precizie.

AEG - Cuptor - BEE431310M
Gatit uniform, peste tot

Cu acest cuptor, utilizarea eficienta a energiei inseamna de asemenea o preparare eficienta. Acesta are un nou sistem de convectie denumit HotAir, care asigura circulatia uniforma a aerului fierbinte in interiorul cavitatii cuptorului. In consecinta, cuptorul se incalzeste mai repede si temperaturile de coacere pot fi reduse cu pana la 20%, economisind atat timp, cat si energie

AEG - Cuptor - BEE431310M
Coaceti perfect chiar si cele mai mari portii

Mai putin nu inseamna intotdeauna mai mult, in special cand este vorba de delicioase preparate la cuptor. Tava de copt XL este cu 20% mai mare decat tavile de copt de dimensiune standard, permitandu-va sa scoateti portii mai mari de gustari dulci, cu satisfactia ca fiecare bucata a fost coapta perfect.

man folding towels
Ai deja acest produs?

Înregistrează-ți produsele în aplicația MyAEG și găsește tot ceea ce ai nevoie într-un singur loc.

  • Asistenţă și suport cât mai ușor
  • Acces ușor la manuale și ghiduri de utilizare
  • Oferte speciale și reduceri