Detalii produs

Cuptorul cu microunde AutoSteam 8000 este prevăzut cu funcții de gătire la abur. Bucurați-vă de o alimentație sănătoasă, păstrând toate substanțele nutritive ale legumelor sau gustul desăvârșit al peștelui. Acum puteți găti la abur mai ușor cu ajutorul cuptorului cu microunde.
*Imaginile și clipurile video sunt cu titlu de prezentare și pot diferi de caracteristicile produsului respectiv. Pentru mai multe informaţii, verificaţi Fișa tehnică de mai jos (format PDF).

Beneficii

Funcția Grill. Prin simpla atingere a unui buton

Funcția Grill vă permite să preparați lasagna sau creme brûlée cu cruste crocante. Gătiți mâncăruri cu textura și gustul preparatelor la grătar dar cu viteza și eficiența unui cuptor cu microunde.

Încălzire uniformă cu tehnologia Inverter

Tehnologia Inverter asigură o gătire mai rapidă și mai uniformă prin furnizarea controlată a unor niveluri reale de putere. Fluxul continuu de căldură de pe tot parcursul procesului de gătire elimină gătirea neuniformă și punctele fierbinți.

Mai mare decât pare. Capacitate mare de 29 l

Nu vă lăsați păcăliți de exteriorul de mici dimensiuni. Cu acest cuptor cu microunde puteți găti în cantități mai mari datorită interiorului de mare capacitate de 29 l.

Gătiți în liniște cu Silent+

Acum puteți găti în liniște folosind cuptorul cu microunde. Funcția Silent+ asigură funcționarea silențioasă a cuptorului cu microunde pe tot parcursul procesului de gătit.

Gătitul în mai multe etape. Versatilitate și ușurință

Setează electronic gătitul parțial în cuptorul cu microunde și termină pe grătar. Gătitul în mai multe etape oferă versatilitate și ușurință în bucătărie.

Asistenta

Stiai ca poti rezolva chiar tu anumite probleme minore, fara a mai contacta un tehnician? Cauta problema mai jos pentru a vedea ce poti face.

Ai deja acest produs?

Înregistrează-ți produsele în aplicația MyAEG și găsește tot ceea ce ai nevoie într-un singur loc.

  • Asistenţă și suport cât mai ușor
  • Acces ușor la manuale și ghiduri de utilizare
  • Oferte speciale și reduceri
Alătură-te comunității MyAEG Asistenţă online
man folding towels