Detalii produs

Plita cu inducție Bridge 6000 poate face față fără probleme atunci când gătiți cu tigăi mai mari. Funcția Punte leagă două zone de gătit pe două laturi ale plitei pentru a se potrivi cu orice cratiță mare sau lungă. Zona de punte va avea aceeași temperatură și același timp.
*Imaginile și clipurile video sunt cu titlu de prezentare și pot diferi de caracteristicile produsului respectiv. Pentru mai multe informaţii, verificaţi Fișa tehnică de mai jos (format PDF).

Beneficii

AEG - Plita cu inductie - IKE85753FB

DoubleBridge. Mai mult decât o plită

Cu ajutorul funcţiei DoubleBridge poţi combina două zone de gătit pe două suprafeţe diferite de gătit. Perfectă pentru a se potrivi cu vase de gătit de diferite dimensiuni, funcția aceasta aliniază și setările de temperatură și timp pentru o flexibilitate maximă în bucătărie.

Comenzi individuale pentru 5 zone pentru o mai mare flexibilitate

Interfața comenzilor individuale pentru 5 zone îți permite să controlezi 5 zone în mod independent pentru o mai mare flexibilitate. Fiecare zonă este prevăzută cu 9 niveluri de putere și funcțiile PowerBoost și Hob2Hood®.

Funcția de memorie a nivelului de căldură pentru o gătire precisă

Menține controlul asupra procesului de gătire cu funcția de memorie a nivelului de căldură. Dacă verși ceva sau trebuie să ridici vasul, interfața va reține setările timp de 120 de secunde, astfel încât nu va trebui să setezi din nou nivelul de putere.

Hob2Hood®: Hota care nu necesită accesare manuală

Funcția Hob2Hood® conectează plita și hota. Hota de gătit reglează automat viteza ventilatorului în funcție de căldură, fără ca tu să ridici un deget. Pentru o extracție puternică la foc puternic. Și o extracție mai redusă la foc mic.

Încălzire mai rapidă cu PowerBoost

Nu mai trebuie să așteptaţi să fiarbă apa. Funcţia PowerBoost vă oferă o explozie instantanee de căldură, iar apa fierbe în mai puţin de 90 de secunde. Este ideală pentru fierberea rapidă a unei oale mari cu apă.

Accesorii optionale

Asistenta

Stiai ca poti rezolva chiar tu anumite probleme minore, fara a mai contacta un tehnician? Cauta problema mai jos pentru a vedea ce poti face.

Ai deja acest produs?

Înregistrează-ți produsele în aplicația MyAEG și găsește tot ceea ce ai nevoie într-un singur loc.

  • Asistenţă și suport cât mai ușor
  • Acces ușor la manuale și ghiduri de utilizare
  • Oferte speciale și reduceri
Alătură-te comunității MyAEG Asistenţă online
man folding towels