Detalii produs

Cu plita cu inducție 6000 FlexiBridge®, vă puteți personaliza propria zonă de gătit, combinând și controlând până la 4 segmente. Este ideală pentru tigăile mari sau lungi sau pentru a găti multe feluri de mâncare împreună care necesită spațiu suplimentar.
*Imaginile și clipurile video sunt cu titlu de prezentare și pot diferi de caracteristicile produsului respectiv. Pentru mai multe informaţii, verificaţi Fișa tehnică de mai jos (format PDF).

Beneficii

Gătire versatilă cu FlexiBridge®

Funcția FlexiBridge® vă permite să vă personalizați propria zonă de gătit, combinând și controlând până la 4 segmente în moduri diferite. Este ideal pentru tigăile mari sau lungi sau atunci când trebuie să gătiți mai multe feluri de mâncare în același timp.

Schimburi de căldură mai ușoare și mai rapide cu PowerSlide

De la fierbere la fierbere la foc mic și apoi la menținerea la cald: când aveți nevoie de schimbări rapide și repetate de căldură pentru un fel de mâncare, utilizați PowerSlide. Pur și simplu treceți tigaia de la un foc la altul, fără a vă opri pentru a ajusta temperaturile pe măsură ce gătiți.

Hob2Hood®: Hota care nu necesită accesare manuală

Funcția Hob2Hood® conectează plita și hota. Hota de gătit reglează automat viteza ventilatorului în funcție de căldură, fără ca tu să ridici un deget. Pentru o extracție puternică la foc puternic. Și o extracție mai redusă la foc mic.

Încălzire mai rapidă cu PowerBoost

Căldură instantanee. Nu mai trebuie să aștepți să fiarbă apa. Cu funcția PowerBoost ai parte de căldură instantanee. Funcția PowerBoost este perfectă atunci când trebuie să fierbi rapid o cantitate mare de apă.

AEG - Plita cu inductie - IKE84471XB

Cronometru pentru plită. Construit pentru precizie

Cronometrul încorporat al plitei poate fi setat până la o oră și va opri automat plita atunci când aceasta ajunge la final. Pentru rezultate exacte fără efort.

Accesorii optionale

Asistenta

Stiai ca poti rezolva chiar tu anumite probleme minore, fara a mai contacta un tehnician? Cauta problema mai jos pentru a vedea ce poti face.

Ai deja acest produs?

Înregistrează-ți produsele în aplicația MyAEG și găsește tot ceea ce ai nevoie într-un singur loc.

  • Asistenţă și suport cât mai ușor
  • Acces ușor la manuale și ghiduri de utilizare
  • Oferte speciale și reduceri
Alătură-te comunității MyAEG Asistenţă online
man folding towels