Detalii produs

Plita cu inducție Bridge 6000 poate face față fără probleme atunci când gătiți cu tigăi mai mari. Funcția Punte leagă două zone de gătit pe două laturi ale plitei pentru a se potrivi cu orice cratiță mare sau lungă. Zona de punte va avea aceeași temperatură și același timp.
*Imaginile și clipurile video sunt cu titlu de prezentare și pot diferi de caracteristicile produsului respectiv. Pentru mai multe informaţii, verificaţi Fișa tehnică de mai jos (format PDF).

Beneficii

AEG - Plita cu inductie - IKE64450FB

DoubleBridge. Mai mult decât o plită

Cu ajutorul funcţiei DoubleBridge poţi combina două zone de gătit pe două suprafeţe diferite de gătit. Perfectă pentru a se potrivi cu vase de gătit de diferite dimensiuni, funcția aceasta aliniază și setările de temperatură și timp pentru o flexibilitate maximă în bucătărie.

Mai puțini pași și mai mult control cu ajutorul comenzilor tactile directe

Interfața de utilizator a comenzilor tactile directe utilizează numere intuitive de la 1 la 14, astfel încât să puteți seta imediat temperatura potrivită, fără a fi nevoie să umblați la butoanele plus și minus.

Încălzire mai rapidă cu PowerBoost

Căldură instantanee. Nu mai trebuie să aștepți să fiarbă apa. Cu funcția PowerBoost ai parte de căldură instantanee. Funcția PowerBoost este perfectă atunci când trebuie să fierbi rapid o cantitate mare de apă.

AEG - Plita cu inductie - IKE64450FB

Cronometru pentru plită. Construit pentru precizie

Cronometrul încorporat al plitei poate fi setat până la o oră și va opri automat plita atunci când aceasta ajunge la final. Pentru rezultate exacte fără efort.

AEG - Plita cu inductie - IKE64450FB

Perfect sigur pentru copiii dvs. cu dispozitivul de blocare acces copii

Blocarea de siguranță pentru copii garantează că setările plitei nu pot fi modificate accidental, astfel încât să puteți utiliza plita în siguranță atunci când copiii dvs. sunt prin preajmă.

Accesorii optionale

Asistenta

Stiai ca poti rezolva chiar tu anumite probleme minore, fara a mai contacta un tehnician? Cauta problema mai jos pentru a vedea ce poti face.

Ai deja acest produs?

Înregistrează-ți produsele în aplicația MyAEG și găsește tot ceea ce ai nevoie într-un singur loc.

  • Asistenţă și suport cât mai ușor
  • Acces ușor la manuale și ghiduri de utilizare
  • Oferte speciale și reduceri
Alătură-te comunității MyAEG Asistenţă online
man folding towels