Detalii produs

Inducția vă ajută să stăpâniți mai repede orice tehnică de gătit și poate chiar să fierbeți apa în mai puțin de 90 de secunde. Reglajele nivelului de căldură sunt atât de subtile încât vă ajută să obțineți cele mai fine arome și texturi de fiecare dată când gătiți.
*Imaginile și clipurile video sunt cu titlu de prezentare și pot diferi de caracteristicile produsului respectiv. Pentru mai multe informaţii, verificaţi Fișa tehnică de mai jos (format PDF).

Beneficii

Partenerul dvs. perfect pentru gătit

Inducția vă ajută să stăpâniți mai rapid orice tehnică de gătit. Se încălzește mai repede decât alte tipuri de plite, astfel încât vă puteți apuca imediat de gătit. Reglarea rapidă a căldurii înseamnă că puteți obține cele mai fine gusturi și texturi atunci când gătiți.

Hob2Hood®: Hota care nu necesită accesare manuală

Funcția Hob2Hood® conectează plita și hota. Hota de gătit reglează automat viteza ventilatorului în funcție de căldură, fără ca tu să ridici un deget. Pentru o extracție puternică la foc puternic. Și o extracție mai redusă la foc mic.

Mai puțini pași și mai mult control cu ajutorul comenzilor tactile directe

Interfața de utilizator a comenzilor tactile directe utilizează numere intuitive de la 1 la 14, astfel încât să puteți seta imediat temperatura potrivită, fără a fi nevoie să umblați la butoanele plus și minus.

Încălzire mai rapidă cu PowerBoost

Căldură instantanee. Nu mai trebuie să aștepți să fiarbă apa. Cu funcția PowerBoost ai parte de căldură instantanee. Funcția PowerBoost este perfectă atunci când trebuie să fierbi rapid o cantitate mare de apă.

AEG - Plita cu inductie - IKB64413FB

Cronometru pentru plită. Construit pentru precizie

Cronometrul încorporat al plitei poate fi setat până la o oră și va opri automat plita atunci când aceasta ajunge la final. Pentru rezultate exacte fără efort.

Accesorii optionale

Asistenta

Stiai ca poti rezolva chiar tu anumite probleme minore, fara a mai contacta un tehnician? Cauta problema mai jos pentru a vedea ce poti face.

Ai deja acest produs?

Înregistrează-ți produsele în aplicația MyAEG și găsește tot ceea ce ai nevoie într-un singur loc.

  • Asistenţă și suport cât mai ușor
  • Acces ușor la manuale și ghiduri de utilizare
  • Oferte speciale și reduceri
Alătură-te comunității MyAEG Asistenţă online
man folding towels