Detalii produs

Obțineți cel mai bun gust și cea mai bună textură atunci când prăjiți folosind plita cu inducție 7000 SenseFry®. Trebuie doar să selectați alimentele și rezultatul dorit. Nu mai trebuie să ghiciți dacă tigaia sau uleiul au atins temperatura dorită. Gata cu reglarea căldurii.
*Imaginile și clipurile video sunt cu titlu de prezentare și pot diferi de caracteristicile produsului respectiv. Pentru mai multe informaţii, verificaţi Fișa tehnică de mai jos (format PDF).

Beneficii

Rezultate consistente de prăjire cu ajutorul senzorului Fry

Senzorul avansat Fry al plitei cu inducție AEG asigură prăjirea uniformă a fiecărui preparat. Senzorul detectează, controlează și reglează o temperatură uniformă pe întreaga suprafață a plitei și pe tigaie. Așadar, totul este prăjit la perfecție.

Comenzile tactile complet color vorbesc limba dumneavoastră

Interfața de utilizator a comenzilor tactile complet color oferă îndrumare pas cu pas și feedback live, ceea ce înseamnă că puteți găti cu mai multă încredere. Vă învață chiar și cum să gătiți sous vide. Duceți gătitul la următorul nivel.

AEG - Plita cu inductie - IAE64843FB

Combinați 2 zone de gătit cu funcția Punte

Funcția Punte combină două zone de gătit împreună pentru a se potrivi cu orice tigaie mare sau lungă. Având aceleași setări de temperatură și timp, zonele interconectate sunt ideale atunci când gătiți pentru petreceri la cină sau sărbători mai mari.

Hob2Hood®: Hota care nu necesită accesare manuală

Funcția Hob2Hood® conectează plita și hota. Hota de gătit reglează automat viteza ventilatorului în funcție de căldură, fără ca tu să ridici un deget. Pentru o extracție puternică la foc puternic. Și o extracție mai redusă la foc mic.

Fiecare zonă de gătit. Cronometrată individual

Imediat ce este folosită o zonă de gătit, cronometrul poate fi folosit rapid și convenabil prin intermediul ecranului tactil. Nu se accesează meniuri sau alte zone. Și pentru că fiecare fel de mâncare poate fi cronometrat cu precizie, este asigurat un control absolut asupra procesului de gătit.

Accesorii optionale

Asistenta

Stiai ca poti rezolva chiar tu anumite probleme minore, fara a mai contacta un tehnician? Cauta problema mai jos pentru a vedea ce poti face.

Ai deja acest produs?

Înregistrează-ți produsele în aplicația MyAEG și găsește tot ceea ce ai nevoie într-un singur loc.

  • Asistenţă și suport cât mai ușor
  • Acces ușor la manuale și ghiduri de utilizare
  • Oferte speciale și reduceri
Alătură-te comunității MyAEG Asistenţă online
man folding towels