Detalii produs

Senzorul inteligent Fry al plitei cu inducție 7000 SenseFry vă ajută să nu mai ghiciți cum să prăjiți. Trebuie doar să selectați nivelul de putere, iar plita menține automat temperatura corectă.
*Imaginile și clipurile video sunt cu titlu de prezentare și pot diferi de caracteristicile produsului respectiv. Pentru mai multe informaţii, verificaţi Fișa tehnică de mai jos (format PDF).

Beneficii

Rezultate consistente de prăjire cu ajutorul senzorului Fry

Senzorul avansat Fry al plitei cu inducție AEG asigură prăjirea uniformă a fiecărui preparat. Senzorul detectează, controlează și reglează o temperatură uniformă pe întreaga suprafață a plitei și pe tigaie. Așadar, totul este prăjit la perfecție.

Mai puțini pași și mai mult control cu comenzile individuale glisante

Interfața cu comenzi individuale glisante utilizează cifre intuitive de la 1 la 9, astfel încât să poți seta imediat temperatura potrivită, fără a fi nevoie să acționezi butoanele plus și minus.

Hob2Hood®: Hota care nu necesită accesare manuală

Funcția Hob2Hood® conectează plita și hota. Hota de gătit reglează automat viteza ventilatorului în funcție de căldură, fără ca tu să ridici un deget. Pentru o extracție puternică la foc puternic. Și o extracție mai redusă la foc mic.

Încălzire mai rapidă cu PowerBoost

Căldură instantanee. Nu mai trebuie să aștepți să fiarbă apa. Cu funcția PowerBoost ai parte de căldură instantanee. Funcția PowerBoost este perfectă atunci când trebuie să fierbi rapid o cantitate mare de apă.

AEG - Plita cu inductie - IAE64431FB

Cronometru pentru plită. Construit pentru precizie

Cronometrul încorporat al plitei poate fi setat până la o oră și va opri automat plita atunci când aceasta ajunge la final. Pentru rezultate exacte fără efort.

Accesorii optionale

Asistenta

Stiai ca poti rezolva chiar tu anumite probleme minore, fara a mai contacta un tehnician? Cauta problema mai jos pentru a vedea ce poti face.

Ai deja acest produs?

Înregistrează-ți produsele în aplicația MyAEG și găsește tot ceea ce ai nevoie într-un singur loc.

  • Asistenţă și suport cât mai ușor
  • Acces ușor la manuale și ghiduri de utilizare
  • Oferte speciale și reduceri
Alătură-te comunității MyAEG Asistenţă online
man folding towels