Detalii produs

În plus față de funcțiile standard ale aragazului, SteamBake adaugă abur în timpul coacerii. Gătirea la abur menţine umiditatea aluatului la suprafață pentru ca preparatul să capete o culoare aurie și o crustă delicioasă şi crocantă.
*Imaginile și clipurile video sunt cu titlu de prezentare și pot diferi de caracteristicile produsului respectiv. Pentru mai multe informaţii, verificaţi Fișa tehnică de mai jos (format PDF).

Beneficii

SteamBake. Secretul unei coaceri mai bune

SteamBake îți permite să obții acasă preparate la nivel profesionist. Umiditatea îi permite aluatului să crească complet, creând un interior moale, cu o crustă bogată și crocantă. Poți folosi funcția și pentru o friptură de pui excelentă sau pește gustos.

Preparate crocante, mai sănătoase, cu AirFry

Savurează cartofi prăjiți crocanți sau legume delicioase cu mai puțin ulei, folosind setarea și tava AirFry concepute special. Tava perforată permite aerului fierbinte să circule în mod constant în cuptor pentru a găti uniform mâncarea. Perfect crocant, de fiecare dată.

Gătire pe mai multe niveluri. Gătește mai multe preparate în același timp

La gătirea pe mai multe niveluri, inelul de încălzire suplimentar asigură gătirea uniformă a preparatelor tale, chiar și atunci când ai două tăvi în cuptor în același timp.

Rezultatele gătirii temporizate

Pentru a te asigura că preparatele nu sunt gătite prea mult, acest aragaz are integrat un timer cu o funcție de cronometrare care te anunță când sunt gata preparatele

Aprinde. Rumenește. Servește. Gătit rapid cu gaz

Ai parte de rezultate rapide cu plita cu gaz a aragazului independent. Aceasta asigură o căldură puternică, adaptabilă. Astfel, vasele și cratițele sunt gata de a fi utilizate imediat ce flacăra este aprinsă. Acest lucru înseamnă că aștepți mai puțin și te poți concentra pe rafinarea aromelor.

Asistenta

Stiai ca poti rezolva chiar tu anumite probleme minore, fara a mai contacta un tehnician? Cauta problema mai jos pentru a vedea ce poti face.

Ai deja acest produs?

Înregistrează-ți produsele în aplicația MyAEG și găsește tot ceea ce ai nevoie într-un singur loc.

  • Asistenţă și suport cât mai ușor
  • Acces ușor la manuale și ghiduri de utilizare
  • Oferte speciale și reduceri
Alătură-te comunității MyAEG Asistenţă online
man folding towels