Detalii produs

Plita cu inducție se încălzește mai rapid decât alte plite. Aceasta fierbe apa mai rapid, iar căldura poate fi reglată fin pentru ca tu să obții cu ușurință și precizie chiar și cele mai rafinate preparate.
* Acest model de aragaz nu are in dotare cablul de alimentare. Acesta trebuie instalat de catre un electrician autorizat. Dimensionarea cablului se face in functie de tipul retelei de alimentare si de distanta pana la locul de conectare la retea. Recomandam consultarea manualului de utilizare.
 

Beneficii

Plită cu inducție. O suprafață mai rece pentru o bucătărie mai sigură

Tehnologia noastră inteligentă a plitelor cu inducție încălzește vasele de gătit și mâncarea din ele, și nimic altceva. Suprafața din jurul vasului rămâne rece. Așadar, dacă atingi accidental plita în apropierea vaselor în care gătești, degetele tale sunt în siguranță.

SteamBake. Secretul unei coaceri mai bune

SteamBake îți permite să obții acasă preparate la nivel profesionist. Umiditatea îi permite aluatului să crească complet, creând un interior moale, cu o crustă bogată și crocantă. Poți folosi funcția și pentru o friptură de pui excelentă sau pește gustos.

Preparate crocante, mai sănătoase, cu AirFry

Savurează cartofi prăjiți crocanți sau legume delicioase cu mai puțin ulei, folosind setarea și tava AirFry concepute special. Tava perforată permite aerului fierbinte să circule în mod constant în cuptor pentru a găti uniform mâncarea. Perfect crocant, de fiecare dată.

Gătire pe mai multe niveluri. Gătește mai multe preparate în același timp

La gătirea pe mai multe niveluri, inelul de încălzire suplimentar asigură gătirea uniformă a preparatelor tale, chiar și atunci când ai două tăvi în cuptor în același timp.

Cu acest timer nu vei mai găti niciodată excesiv alimentele

Pentru ca preparatele tale nu fie gătite prea mult, acest cuptor este prevăzut cu un timer electronic care oprește cuptorul atunci când durata de gătire a expirat.

Asistenta

Stiai ca poti rezolva chiar tu anumite probleme minore, fara a mai contacta un tehnician? Cauta problema mai jos pentru a vedea ce poti face.

Ai deja acest produs?

Înregistrează-ți produsele în aplicația MyAEG și găsește tot ceea ce ai nevoie într-un singur loc.

  • Asistenţă și suport cât mai ușor
  • Acces ușor la manuale și ghiduri de utilizare
  • Oferte speciale și reduceri
Alătură-te comunității MyAEG Asistenţă online
man folding towels