Detalii produs

Această hotă înlătură rapid fumul din bucătărie. Iar acest lucru se întâmplă mulțumită faptului că hota este echipată cu un motor puternic și eficient.
*Imaginile și clipurile video sunt cu titlu de prezentare și pot diferi de caracteristicile produsului respectiv. Pentru mai multe informaţii, verificaţi Fișa tehnică de mai jos (format PDF).

Beneficii

AEG - Hota incorporabila - DPE5650G

Iluminare LED pentru a găti cu rafinament

Luminile LED ale acestei hote consumă mai puţină energie decât alte tipuri de lumină și au o durată de viaţă mai lungă. Și oferă o iluminare de expert, pentru mai multă precizie atunci când gătiţi.

AEG - Hota incorporabila - DPE5650G

O atingere. Control deplin

Toată gama de funcţii a hotelor se găsește într-un singur control electronic. Acest lucru înseamnă că setările pot fi monitorizate și adaptate printr-o singură atingere. Totul este precis și intuitiv.

Accesorii optionale

Alte produse

AEG - Hota incorporabila - DGB1522S Garanţie 5 ani - Confort MAX
Hotă grupată 270 m3/h 52 cm gri

Deși hota LEDlights 3000 are un consum mic de energie, suprafaţa plitei este iluminată puternic, pentru a putea urmări cu atenţie procesul de gătire.

AEG - Hota incorporabila - DGB2531M Garanţie 5 ani - Confort MAX
Hotă grupată 440 m3/h 52 cm inox

Deși hota LEDlights 3000 are un consum mic de energie, suprafaţa plitei este iluminată puternic, pentru a putea urmări cu atenţie procesul de gătire.

AEG - Hota incorporabila - DGE5661HM Garanţie 5 ani - Confort MAX
Hotă grupată 580 m3/h 54 cm inox

Hob2Hood 7000 este o funcţie foarte eficientă care controlează automat hota și lumina. Indiferent de temperatura plitei, ventilatorul se adaptează în timp ce lucrați, permiţându-vă să vă concentraţi asupra a ceea ce gătiţi.

Asistenta

Stiai ca poti rezolva chiar tu anumite probleme minore, fara a mai contacta un tehnician? Cauta problema mai jos pentru a vedea ce poti face.

Deţineţi acest produs?

Înregistraţi produsul pentru o experienţă optimizată sau pentru a avea la îndemână asistenţa necesară sau accesoriile relevante la link-urile de mai jos.

Înregistrare produse Asistenţă online
material rosu