Detalii produs

Plita Bridge 6000 cu extractor combină plita cu inducție pentru a se potrivi unui dulap de 60 de cm, cu un extractor puternic integrat pentru flux optim al aerului. Prezintă, de asemenea, funcția punte, care vă permite să combinați două zone de gătit într-una pentru vase mai mari.
*Imaginile și clipurile video sunt cu titlu de prezentare și pot diferi de caracteristicile produsului respectiv. Pentru mai multe informaţii, verificaţi Fișa tehnică de mai jos (format PDF).

Beneficii

Plita Bridge cu hotă încorporată. Pentru o libertate mai mare în bucătărie

Plita Bridge cu hotă încorporată combină plita cu inducție ce poate fi încastrată într-un dulap de 60 de cm, cu o hotă puternică integrată pentru flux optim al aerului. De asemenea, aceasta vine cu funcția Bridge, care permite combinarea a două zone de gătire într-una singură pentru vase mai mari.

Caracteristica Punte - versatilitatea gătitului cu două zone

Caracteristica Punte convenabilă prezintă două zone conectate pentru o zonă de gătire mai mare. Ambele zone sunt aliniate automat cu putere pentru o performanță perfectă de gătit.

Comenzi individuale pentru 4 zone. Opțiuni de gătire nelimitate

Comenzile individuale pentru 4 zone cu 9 niveluri de putere, vă permit să controlați separat 4 zone diferite de gătit și să setați cronometrele separat pentru fiecare zonă. Alte funcții includ amplificarea puterii, atingere activă, închidere pentru copii și control extractor automat.

Filtru cu cărbune, durată lungă de funcţionare. Curățați și reutilizați de mai multe ori

Filtrul cu cărbune și durată lungă de funcţionare este ușor de curățat, pentru ca aerul din bucătărie să se mențină proaspăt și ventilatorul să funcționeze optim mai mult timp Filtrele pot fi curățate în mașina de spălat vase, refixate cu ușurință și regenerate de până la 8 ori pentru o durată de funcționare extinsă

Control extractor automat. Ajustați în timpul gătitului

Control extractor automat vă permite să vă concentrați pe ceea ce contează - gătitul. Plita va porni automat și își ajustează nivelul de extracție confirm activităților de gătit, păstrându-vă bucătăria proaspătă și mâinile neocupate.

Asistenta

Stiai ca poti rezolva chiar tu anumite probleme minore, fara a mai contacta un tehnician? Cauta problema mai jos pentru a vedea ce poti face.

Ai deja acest produs?

Înregistrează-ți produsele în aplicația MyAEG și găsește tot ceea ce ai nevoie într-un singur loc.

  • Asistenţă și suport cât mai ușor
  • Acces ușor la manuale și ghiduri de utilizare
  • Oferte speciale și reduceri
Alătură-te comunității MyAEG Asistenţă online
man folding towels