Detalii produs

Libertatea amenajării bucătăriei așa cum doriţi. Acest duo combină o plită cu inducţie și o hotă puternică integrată, astfel încât nu mai trebuie să vă gândiţi ce plită și hotă să alegeţi separat. Acum vă puteţi planifica bucătăria în funcţie de nevoiele dumneavoastră și stilul personal.
*Imaginile și clipurile video sunt cu titlu de prezentare și pot diferi de caracteristicile produsului respectiv. Pentru mai multe informaţii, verificaţi Fișa tehnică de mai jos (format PDF).

Beneficii

Cu o plită cu hotă integrată aveţi libertatea amenajării bucătăriei exact așa cum doriţi.

Această combinaţie dintre o plită cu inducţie și o hotă puternică integrată vă oferă libertatea amenajării bucătăriei exact așa cum doriţi. Acum aveţi mai mult spaţiu de amenajare a bucătăriei dumneavoastră.

Double FlexiBridge asigură flexibilitate în ambele părţi ale plitei

Cu Double FlexiBridge, puteţi folosi partea dreaptă sau stângă a plitei pentru a vă personaliza propria zonă de gătit, combinând până la patru zone. Vă permite să gătiţi cu oale, tigăi și chiar tăvi de diferite dimensiuni, pentru flexibilitate deplină.

După ce gătiţi, curăţaţi în liniște aerul din bucătărie cu funcţia Breeze

După ce terminaţi de gătit, vă puteţi bucura de masă în timp ce aerul din bucătărie este împrospătat discret. Funcția Breeze curăță în liniște aerul din bucătărie, fără să deranjeze ambianța dvs. și a oaspeților dvs.

Ușor de curăţat. Ușor de îndepărtat. Filtru 2-în-1

Filtrul 2-în-1 combină un filtru de cărbune cu unul pentru grăsime, care elimină mirosurile și vaporii de grăsime. Dacă aparatul este instalat în modul de recirculare, atunci aveţi nevoie de un filtru 2-în-1. Filtrul este ușor de îndepărtat și poate fi spălat în mașina de spălat vase.

Profitaţi la maximum de aparatul dumneavoastră cu aplicaţia My AEG Kitchen

Cu aplicaţia My AEG Kitchen puteţi accesa ghiduri pas cu pas pentru o experienţă de gătit la superlativ. Aplicaţia vă ajută să vă familiarizaţi cu aparatul, astfel încât să puteţi profita la maximum de toate funcţiile disponibile.

Accesorii optionale

Asistenta

Stiai ca poti rezolva chiar tu anumite probleme minore, fara a mai contacta un tehnician? Cauta problema mai jos pentru a vedea ce poti face.

Ai deja acest produs?

Înregistrează-ți produsele în aplicația MyAEG și găsește tot ceea ce ai nevoie într-un singur loc.

  • Asistenţă și suport cât mai ușor
  • Acces ușor la manuale și ghiduri de utilizare
  • Oferte speciale și reduceri
Alătură-te comunității MyAEG Asistenţă online
man folding towels