DIE5961HG

Hotă insulă 400 90 cm inox

Detalii produs

Performanță de curățare excepțională a aerului, consum redus de energie

Hotele AEG mențin aerul curat cu cele mai eficiente modele din punct de vedere energetic de clasă A și superioare Concentrați-vă pe gătit alături de familie și prieteni într-o bucătărie reîmprospătată cu ajutorul hotei silențioase și eficiente din punct de vedere energetic.

Află mai multe
  • Înscrieţi produsul în promoţia “5 ani de garanţie, 5 ani de liniște” pentru a primi certificatul de 5 ani garanţie.

    Citiţi mai mult
-
-
-
-
Detalii produs
Hota 9000 SilenceTech vă curăță bucătăria de mirosurile nedorite de gătit, rămânând în același timp cu adevărat silențioasă. Permiteți ca funcționarea practic silențioasă a acestei hote pentru bucătărie să vă ajute să creați atmosfera perfectă în casa dvs.
AEG - 90 cm cooker hood - DIE5961HG
Silencetech. Curăță aerul în mod eficient. Rămâne practic silențios

Silencetech este tehnologia inovatoare premium pentru curățarea aerului de gătit. Vă ajută să obțineți o bucătărie fără mirosuri, oferind în același timp un serviciu practic silențios, astfel încât să puteți crea o atmosferă plăcută în bucătărie.

AEG - 90 cm cooker hood - DIE5961HG
Aer natural, fără efort și silențios.

Hota AEG cu design elegant elimină în mod silențios mirosurile persistente, datorită unei tehnologii pentru o briză foarte liniștită. Astfel, puteți avea un mediu mai bun în bucătăria dvs. fără efort și în mod silențios.

AEG - 90 cm cooker hood - DIE5961HG
Hob2Hood - ai mâinile libere

Hob2Hood controlează automat nivelul de putere al hotei și lumina în timp ce dvs. vă puteţi concentra pe lucrurile esenţiale și să pregătiţi mâncarea așa cum vă doriţi.

AEG - 90 cm cooker hood - DIE5961HG
Un motor puternic. Pentru un aer mai curat în bucătărie

Fie că prăjiți o friptură la tigaie sau rumeniți somonul, motorul nostru de înaltă performanță înseamnă că aerul din bucătăria dvs. rămâne proaspăt. Relaxați-vă știind că bucătăria dvs. va fi întotdeauna un mediu plăcut și primitor.

AEG - 90 cm cooker hood - DIE5961HG
Iluminare LED pentru a găti cu rafinament

Luminile LED ale acestei hote consumă mai puţină energie decât alte tipuri de lumină și au o durată de viaţă mai lungă. Și oferă o iluminare de expert, pentru mai multă precizie atunci când gătiţi.

man folding towels
Ai deja acest produs?

Înregistrează-ți produsele în aplicația MyAEG și găsește tot ceea ce ai nevoie într-un singur loc.

  • Asistenţă și suport cât mai ușor
  • Acces ușor la manuale și ghiduri de utilizare
  • Oferte speciale și reduceri