DDE5960B

Hotă încorporabilă de blat 470 90 cm Negru

Detalii produs

Performanță de curățare excepțională a aerului, consum redus de energie

Hotele AEG mențin aerul curat cu cele mai eficiente modele din punct de vedere energetic de clasă A și superioare Concentrați-vă pe gătit alături de familie și prieteni într-o bucătărie reîmprospătată cu ajutorul hotei silențioase și eficiente din punct de vedere energetic.

Află mai multe
  • Înscrieţi produsul în promoţia “5 ani de garanţie, 5 ani de liniște” pentru a primi certificatul de 5 ani garanţie.

    Citiţi mai mult
-
-
-
-
Detalii produs
Hota cu design elegant 8000 Breeze elimină mirosurile persistente în mod silențios, datorită tehnologiei noastre fără zgomot. Astfel, acum puteți experimenta un mediu de bucătărie liniștit, fără mirosuri, de fiecare dată când gătiți.
AEG - 90 cm cooker hood - DDE5960B
Aer natural, fără efort și silențios.

Hota AEG cu design elegant elimină în mod silențios mirosurile persistente, datorită unei tehnologii pentru o briză foarte liniștită. Astfel, puteți avea un mediu mai bun în bucătăria dvs. fără efort și în mod silențios.

AEG - 90 cm cooker hood - DDE5960B
Un motor puternic. Pentru un aer mai curat în bucătărie

Fie că prăjiți o friptură la tigaie sau rumeniți somonul, motorul nostru de înaltă performanță înseamnă că aerul din bucătăria dvs. rămâne proaspăt. Relaxați-vă știind că bucătăria dvs. va fi întotdeauna un mediu plăcut și primitor.

AEG - 90 cm cooker hood - DDE5960B
Iluminare LED pentru a găti cu rafinament

Luminile LED ale acestei hote consumă mai puţină energie decât alte tipuri de lumină și au o durată de viaţă mai lungă. Și oferă o iluminare de expert, pentru mai multă precizie atunci când gătiţi.

Filtrare la maxim, iar și iar

O funcţie de filtrare care adună și elimină grăsimea și mirosurile de la gătit. Filtrul detașabil poate fi curăţat în mașina de spălat vase, asigurându-vă astfel că hota dvs. este eficientă în mod constant.

man folding towels
Ai deja acest produs?

Înregistrează-ți produsele în aplicația MyAEG și găsește tot ceea ce ai nevoie într-un singur loc.

  • Asistenţă și suport cât mai ușor
  • Acces ușor la manuale și ghiduri de utilizare
  • Oferte speciale și reduceri