Detalii produs

Creati mancaruri delicioase in cateva momente cu acest cuptor cu microunde cu doua functii – cu o functie gratar pentru un aspect final profesional. Oferind gust si textura, acest aspect final il puteti obtine la atingerea unui buton – de la bacon crocant la o crusta aurie pentru branza.
*Imaginile și clipurile video sunt cu titlu de prezentare și pot diferi de caracteristicile produsului respectiv. Pentru mai multe informaţii, verificaţi Fișa tehnică de mai jos (format PDF).

Beneficii

Decongelati rapid si eficient preparatele

Aromele congelate sunt eliberate rapid cu functia de decongelare a cuptorului cu microunde. Selectati tipul de preparat si greutatea acestuia. Cuptorul cu microunde va porni dupa ce va calcula automat durata necesara. Acest lucru asigura rezultate rapide in timp ce pastreaza gustul si textura tuturor ingredientelor.

Acces instantaneu la functii personalizate

Setarile folosite frecvent la cuptorul cu microunde pot fi salvate si accesate rapid cu functiile preferate. Dupa setarea unui program personalizat, activati-l pe acesta de la functia in forma de stea. Nu trebuie sa retineti setarile exacte de fiecare data. Este confort, disponibil printr-o atingere.

Un design cu linii suple pentru o curatare rapida

Acest cuptor cu microunde se curata extrem de usor. Designul sau cu linii suple nu permite murdariei sa persiste. Fara butoane. Doar o suprafata fina de sticla. Asigurand un finisaj impecabil de fiecare data.

Asistenta

Stiai ca poti rezolva chiar tu anumite probleme minore, fara a mai contacta un tehnician? Cauta problema mai jos pentru a vedea ce poti face.

Ai deja acest produs?

Înregistrează-ți produsele în aplicația MyAEG și găsește tot ceea ce ai nevoie într-un singur loc.

  • Asistenţă și suport cât mai ușor
  • Acces ușor la manuale și ghiduri de utilizare
  • Oferte speciale și reduceri
Alătură-te comunității MyAEG Asistenţă online
man folding towels