Detalii produs

Cunoscatorii pot alege dintr-o gama diversa de bauturi calde cu masina integrata de facut cafea de la AEG. Solutia pentru acasa asigura cafea de calitate la nivel de barista, de la un espresso intens la un cappuccino spumos, precum si o selectie diversa de bauturi calde. Totul este facut pe gustul dumneavoastra cu ajutorul rotitei de comanda foarte reactive cu afisaj color clar.
*Imaginile și clipurile video sunt cu titlu de prezentare și pot diferi de caracteristicile produsului respectiv. Pentru mai multe informaţii, verificaţi Fișa tehnică de mai jos (format PDF).

Beneficii

Amestecuri subtile. Espresso-uri intense. Sau orice altă preferință

De la o doză de espresso la un amestec subtil, alege cafeaua potrivită. Cantitatea poate fi măsurată exact și tăria cafelei poate fi ajustată cu ajutorul selectorului, de la ușoară la intensă. Acest lucru face ca fiecare ceașcă să poată fi adaptată oricărei preferințe.

Cantitatea exactă de lapte pentru fiecare cafea

Fie că este vorba de un latte macchiato cremos sau de un cappuccino spumos, folosește funcția de dozare lapte pentru a obține consistența ideală pentru fiecare cafea. Specifică cantitatea exactă de lapte spumat pentru fiecare ceașcă. Astfel textura este perfectă, de fiecare dată.

Lapte perfect preparat. O cafea cu adevărat excepțională

Obține textura optimă a laptelui cu ajutorul cănii termice. Păstrează laptele în condițiile ideale pentru o spumă perfectă, permițând ajustarea consistenței pentru orice tip de cafea, de la cafea „flat white” la cappuccino.

Până la șase cești de cafea cu o singură atingere

Setarea MultiCup este ideală pentru a servi mai mulți oaspeți în același timp. Folosește butonul rotativ cu timp scurt de răspuns pentru a selecta prepararea până la șase cești de cafea simultan. Servește o cafea excepțională fără așteptare.

Spumă de lapte la nivel de expert. De fiecare dată

Cu modulul de abur de înaltă presiune încălzește și spumează laptele până la consistența ideală pentru a fi adăugată în cafea. Apa fierbinte instant este, de asemenea, excelentă pentru ceaiuri și alte băuturi calde.

Asistenta

Stiai ca poti rezolva chiar tu anumite probleme minore, fara a mai contacta un tehnician? Cauta problema mai jos pentru a vedea ce poti face.

Ai deja acest produs?

Înregistrează-ți produsele în aplicația MyAEG și găsește tot ceea ce ai nevoie într-un singur loc.

  • Asistenţă și suport cât mai ușor
  • Acces ușor la manuale și ghiduri de utilizare
  • Oferte speciale și reduceri
Alătură-te comunității MyAEG Asistenţă online
man folding towels