LFR73844BE

Mașină de spălat rufe Seria7000 8.0 kg

Detalii produs

Performanțe ce depășesc cea mai bună clasificare energetică* - economie de resurse la fiecare spălare

Această mașină de spălare AEG Ecoline depășește calificativul energetic maxim A, economisind mai multă energie*. Mașinile de spălat AEG EcoLine sunt selectate pe bază celui mai înalt calificativ energetic și a celor mai bune caracteristici pentru economisirea resurselor pe parcursul utilizării.

*În ceea ce privește consumul de energie, având în vedere pragul de consum de energie al UE, în comparație cu calificativul de evaluare A. **Disponibilitatea funcției depinde de seria produsului.
Află mai multe
  • Înscrieţi produsul în promoţia “5 ani de garanţie, 5 ani de liniște” pentru a primi certificatul de 5 ani garanţie.

    Citiţi mai mult
Capacitate spălare8.0 kg
Viteză max. centrifugare1400 rpm
AfișajA.3
Adâncime599 mm
ProSteam
ProSteam
PreciseWash
PreciseWash
Detalii produs
Maşină de spălat rufe AEG SERIA 7000 Ruby, Capacitate 8 kg, 1400 rpm, clasă energie A, Tehnologie ProSense + ProSteam, EcoInverter. Certificare WoolmarkBlue+Ariel/Lenor+Swissatest.
AEG - 8 kg washing machine - LFR73844BE
ABUR ÎN LOC DE SPĂLARE - ÎN NUMAI 25 DE MINUTE. CU 96% MAI PUȚINĂ APĂ*

Tratarea cu abur este una dintre cele mai bune modalități de a reîmprospăta hainele care nu au nevoie de o spălare completă. Mașina de spălat ProSteam® 7000 poate folosi ciclul de abur pentru a reîmprospăta hainele, care consumă doar 2 l de apă per ciclu și este mai delicat cu hainele.

* Test intern cu o încărcătură de 1 kg cu programul cu abur comparativ cu programul pentru haine delicate.
AEG - 8 kg washing machine - LFR73844BE
HAINE REÎMPROSPĂTATE,* CUTE REDUSE CU FUNCȚIA STEAM REFRESH

Steam Refresh neutralizează mirosurile* și reduce cutele de pe haine, inclusiv de pe cele delicate, în doar 25 de minute. Și, dacă doriți un plus de prospețime, adăugați parfumul nostru pentru funcția de reîmprospătare cu abur. Pentru acea senzație plăcută a hainelor proaspăt spălate.

*Testul extern demonstrează neutralizarea mirosului de fum de țigară la utilizarea unui ciclu Steam Refresh.
AEG - 8 kg washing machine - LFR73844BE
MIXLOAD 69 MIN PERSONALIZEAZĂ CICLURILE DE SPĂLARE ȘI ECONOMISEȘTE TIMP

Programul MixLoad 69 min ajustează consumul de energie în funcție de greutatea încărcăturii la spălarea zilnică a unor încărcături mixte. Spală hainele la 30°C în doar 69 de minute. Performanțe optime și rezultate de curățare remarcabile cu MixLoad 69 min.

AEG - 8 kg washing machine - LFR73844BE
PRECISEWASH REDUCE CU APROX 40% TIMPUL, APA ȘI ENERGIA* NECESARE PRIN OPTIMIZAREA ÎNCĂRCĂTURII

PreciseWash adaptează automat consumul de energie și setările în funcție de greutatea încărcăturii de rufe. Astfel, ciclurile de spălare sunt personalizate și puteți reduce consumul de energie, timp și apă cu până la 40% atunci când spălați încărcături mai mici.*

*Test intern pentru durată, consum de apă și energie al unui ciclu pentru bumbac la 30°C optimizat cu PreciseWash, pentru o încărcătură de 1 kg față de încărcătura maximă.
AEG - 8 kg washing machine - LFR73844BE
Modelul neted al tamburului este și mai delicat cu țesăturile dvs.*

Tamburul tip „pernuțe” și paletele optimizate permite articolelor de îmbrăcăminte să alunece ușor pe suprafața acestuia. O peliculă subțire de apă acoperă găurile în timpul spălării. Acest lucru oferă țesăturilor dvs. o spălare și mai delicată.

*Teste interne care compară tamburul AbsoluteCare cu tamburul AEG ProTex.
AEG - 8 kg washing machine - LFR73844BE
PROGRAMUL DE IGIENIZARE ELIMINĂ PESTE 99,99% DIN BACTERII ȘI VIRUSURI*

Programul de igienizare certificat de Swissatest constă într-un ciclu de spălare de înaltă performanță, care elimină peste 99,99% din bacteriile și virusurile* de pe haine. Menținând temperatura de spălare peste 60°C, poți reduce, de asemenea, și alergenii.

* Testat pentru Staphylococcus aureus, Enterococcus faecium, Candida albicans, Pseudomonas aeruginosa și MS2 Bacteriophage în cadrul unui test extern efectuat de Swissatest Testmaterialien AG în 2021 (Raport de testare nr. 202120117)
man folding towels
Ai deja acest produs?

Înregistrează-ți produsele în aplicația MyAEG și găsește tot ceea ce ai nevoie într-un singur loc.

  • Asistenţă și suport cât mai ușor
  • Acces ușor la manuale și ghiduri de utilizare
  • Oferte speciale și reduceri