Detalii produs

Uscător de rufe AEG SERIA 9000 Ruby, Tehnologie AbsoluteCare cu pompă de caldură si senzori 3DScan, Capacitate 9 kg, clasa energie A+++, motor Inverter,Wi-Fi.Certificare WoolmarkBlue +Swissatest.
*Imaginile și clipurile video sunt cu titlu de prezentare și pot diferi de caracteristicile produsului respectiv. Pentru mai multe informaţii, verificaţi Fișa tehnică de mai jos (format PDF).

Beneficii

Uscare complete indiferent de tipul de tesatura. Fiecare fibra este scanata si protejata.

Usuca cu incredere. Uscatorul AEG Seria 9000 AbosuluteCare cu senzori 3DScan ofera o uscare de inalta precizie. Citeste nivelul de umiditate din interiorul rufelor asigurand uscarea fiecarei fibre. Asigura uscarea perfecta pentru jachetele din puf.

TEHNOLOGIA 3DSCAN. PILOTE ȘI JACHETE DOWN CA NOI. PERFORMANȚĂ 100 % RESTABILITĂ*

Tehnologia 3DScan oferă cea mai mare precizie de uscare și îngrijire. Aveți siguranța că toate articolele, chiar și jachetele Down și pilotele, sunt uscate uniform și rămân pufoase și călduroase.

*Pe baza testului extern de rezistență termică pentru articolele de îmbrăcăminte uscate cu tehnologia 3DScan, realizat în conformitate cu ISO 11092.

ABSOLUTECARE®. NU INTRĂ LA APĂ. GARANTAT.*

AbsoluteCare® utilizează tehnologia cu pompă de căldură, împreună cu mișcări ale tamburului și temperaturi precise pentru a usca în siguranță hainele. Lâna nu intră la apă și mătasea nu-și pierde forma. Restabilește impermeabilitatea hainelor de exterior și este certificată Woolmark Blue.

*Comparabil cu uscarea orizontală.

Interactiune de ultima generatie cu uscatorul Dvs. prin intermediul aplicatiei MyAEG Care.

Utilizati aplicatia MyAEG Care pentru a personaliza setarile preferate, pentru obtinerea de sfaturi si sugestii de utilizare. Trimiteti comenzile prin intermediul smartphone-ului pentru adaptarea la nevoile si obiceiurile Dvs.

MIXDRY. FĂRĂ SORTARE. FĂRĂ EFORT. USUCAȚI BUMBACUL ÎMPREUNĂ CU MATERIALELE SINTETICE

MixDry usucă temeinic și fără efort hainele sintetice și din bumbac, în mod uniform, fără a le usca în exces sau prea puțin. Sortarea rufelor nu este necesară. Prin tehnologia cu pompă de căldură hainele primesc exact cantitatea de căldură necesară, cu un consum redus de energie.

*Testat pe o încărcătură mixtă de bumbac și materiale sintetice de până la 5 kg.

Accesorii optionale

Asistenta

Stiai ca poti rezolva chiar tu anumite probleme minore, fara a mai contacta un tehnician? Cauta problema mai jos pentru a vedea ce poti face.

Ai deja acest produs?

Înregistrează-ți produsele în aplicația MyAEG și găsește tot ceea ce ai nevoie într-un singur loc.

  • Asistenţă și suport cât mai ușor
  • Acces ușor la manuale și ghiduri de utilizare
  • Oferte speciale și reduceri
Alătură-te comunității MyAEG Asistenţă online
man folding towels