Detalii produs

Kit AEG pentru suprapunere uscator, cu raft extensibil, compatibil cu masinile de spalat rufe si uscatoarele cu adancimea de 52-67 cm
*Imaginile și clipurile video sunt cu titlu de prezentare și pot diferi de caracteristicile produsului respectiv. Pentru mai multe informaţii, verificaţi Fișa tehnică de mai jos (format PDF).

Beneficii

Design inteligent - creat pentru mai mult spațiu

Kitul de suprapunere vă permite să instalați uscătorul deasupra mașinii de spălat rufe, obținând mai mult spațiu în încăpere. Un raft retractabil îl face mai ușor de folosit. Este potrivit pentru toate mașiniile de spălat rufe AEG cu încărcare frontală și uscătoarele de rufe, cu o adâncime de la 52 până la 67 cm.

Raft retractabil și rufe la îndemână

Raftul retractabil a fost conceput pentru un plus de comfort. Încărcarea sau descărcarea mașinii de spălat rufe nici că putea să se facă mai ușor.

Banda de siguranță. Depozitare în siguranță

Banda de siguranță a kitului de suprapunere vă asigură că mașina de spălat rufe va fi tot timpul stabilă. Este ușor să așezați uscătorul de rufe pe mașina de spălat fără a fi nevoie de ajustări ulterioare.

Accesorii optionale

Asistenta

Stiai ca poti rezolva chiar tu anumite probleme minore, fara a mai contacta un tehnician? Cauta problema mai jos pentru a vedea ce poti face.

Ai deja acest produs?

Înregistrează-ți produsele în aplicația MyAEG și găsește tot ceea ce ai nevoie într-un singur loc.

  • Asistenţă și suport cât mai ușor
  • Acces ușor la manuale și ghiduri de utilizare
  • Oferte speciale și reduceri
Alătură-te comunității MyAEG Asistenţă online
man folding towels