Detalii produs

Kit AEG pentru suprapunere uscator peste masina de spalat rufe cu adancimea intre 52-67 cm si raft retractabil.
*Imaginile și clipurile video sunt cu titlu de prezentare și pot diferi de caracteristicile produsului respectiv. Pentru mai multe informaţii, verificaţi Fișa tehnică de mai jos (format PDF).

Beneficii

Creați cu ușurință mai mult spațiu cu kitul pentru suprapunere

Suprapunerea mașinii de spălat și a uscătorului este o modalitate excelentă de a economisi spațiu. Kitul pentru suprapunere reprezintă o modalitate stabilă de a așeza uscătorul de rufe deasupra mașinii de spălat, creând astfel mai mult spațiu.

Kitul pentru suprapunere cu raft glisant încorporat

Suprapunerea mașinii de spălat și a uscătorului este o soluție eficientă pentru economisirea spațiului. Kitul pentru suprapunere cu raft glisant vă oferă un spațiu util pentru sortarea hainelor atunci când le scoateți din mașina de spălat sau pentru împăturirea lor atunci când le scoateți din uscător.

Kit pentru suprapunere versatil pentru mașini de spălat și uscătoare AEG cu încărcare frontală.

Suprapunerea mașinii de spălat și a uscătorului este o soluție eficientă pentru economisirea spațiului. Kitul pentru suprapunere versatil este compatibil cu toate mașinile de spălat și uscătoarele cu încărcare frontală AEG cu o adâncime cuprinsă între 52 și 67 cm.

Accesorii optionale

Asistenta

Stiai ca poti rezolva chiar tu anumite probleme minore, fara a mai contacta un tehnician? Cauta problema mai jos pentru a vedea ce poti face.

Ai deja acest produs?

Înregistrează-ți produsele în aplicația MyAEG și găsește tot ceea ce ai nevoie într-un singur loc.

  • Asistenţă și suport cât mai ușor
  • Acces ușor la manuale și ghiduri de utilizare
  • Oferte speciale și reduceri
Alătură-te comunității MyAEG Asistenţă online
man folding towels