Detalii produs

Răcitorul de vinuri cu zonă unică Pro poate fi setat la o temperatură între 5 și 20°C pentru servire și la o temperatură între 12 și 14°C, ideală pentru depozitarea tuturor vinurilor dvs.
*Imaginile și clipurile video sunt cu titlu de prezentare și pot diferi de caracteristicile produsului respectiv. Pentru mai multe informaţii, verificaţi Fișa tehnică de mai jos (format PDF).

Beneficii

AEG - Racitor vinuri - AWUS040B8B

Mențineți-vă colecția sub control. Cu aplicația de management al depozitării OENO

Gestionați-vă colecția de vinuri și refaceți-vă stocurile online cu aplicația de management al depozitării OENO. Susținută de Vivino și perfecționată de echipa noastră de somelieri, aplicația vă permite să scanați, monitorizați, gestionați colecție și să vă refaceți stocul cu o simplă atingere.

AEG - Racitor vinuri - AWUS040B8B

Păstrează vinul așa cum se cuvine respectând cele 5 principii de bază pentru depozitare profesionistă

Calitatea vinului tău este perfect protejată prin respectarea celor 5 principii de bază pentru depozitare profesionistă: temperatură stabilită, umiditate automată peste 50%, zonă de depozitare întunecată, un mediu fără vibrații și un flux de aer de calitate.

Accesorii optionale

Asistenta

Stiai ca poti rezolva chiar tu anumite probleme minore, fara a mai contacta un tehnician? Cauta problema mai jos pentru a vedea ce poti face.

Deţineţi acest produs?

Înregistraţi produsul pentru o experienţă optimizată sau pentru a avea la îndemână asistenţa necesară sau accesoriile relevante la link-urile de mai jos.

Înregistrare produse Asistenţă online
material rosu