Detalii produs

Plita 8000 TotalFlex detectează automat oalele și tigăile de diferite forme și dimensiuni și creează o zonă de gătit dedicată pentru acestea. Aveți libertatea de a muta oalele și tigăile aproape oriunde pe suprafața sa de sticlă receptivă.
*Imaginile și clipurile video sunt cu titlu de prezentare și pot diferi de caracteristicile produsului respectiv. Pentru mai multe informaţii, verificaţi Fișa tehnică de mai jos (format PDF).

Beneficii

Utilizați oale și tigăi de toate formele și dimensiunile cu TotalFlex

TotalFlex vă permite să gătiți cu oale și tigăi de diferite forme și dimensiuni. De asemenea, puteți plasa, muta și aranja oalele și tigăile aproape oriunde pe suprafața mare de sticlă receptivă a plitei.

Zonele de gătit se luminează automat. Cu ActiveTouch

Cu ActiveTouch, controlul glisant corespunzător se aprinde automat atunci când o tigaie este așezată pe plită. Tot ce trebuie să faceți este să setați temperatura dorită. Este un mod intuitiv de a găti.

Hob2Hood®: Hota care nu necesită accesare manuală

Funcția Hob2Hood® conectează plita și hota. Hota de gătit reglează automat viteza ventilatorului în funcție de căldură, fără ca tu să ridici un deget. Pentru o extracție puternică la foc puternic. Și o extracție mai redusă la foc mic.

Încălzire mai rapidă cu PowerBoost

Căldură instantanee. Nu mai trebuie să aștepți să fiarbă apa. Cu funcția PowerBoost ai parte de căldură instantanee. Funcția PowerBoost este perfectă atunci când trebuie să fierbi rapid o cantitate mare de apă.

Fiecare zonă de gătit. Cronometrată individual

Imediat ce este folosită o zonă de gătit, cronometrul poate fi folosit rapid și convenabil prin intermediul ecranului tactil. Nu se accesează meniuri sau alte zone. Și pentru că fiecare fel de mâncare poate fi cronometrat cu precizie, este asigurat un control absolut asupra procesului de gătit.

Accesorii optionale

Asistenta

Stiai ca poti rezolva chiar tu anumite probleme minore, fara a mai contacta un tehnician? Cauta problema mai jos pentru a vedea ce poti face.

Ai deja acest produs?

Înregistrează-ți produsele în aplicația MyAEG și găsește tot ceea ce ai nevoie într-un singur loc.

  • Asistenţă și suport cât mai ușor
  • Acces ușor la manuale și ghiduri de utilizare
  • Oferte speciale și reduceri
Alătură-te comunității MyAEG Asistenţă online
man folding towels