Detalii produs

Hota 6000 ExtractionTech conține un motor puternic și eficient care vă permite să curățați mediul din bucătărie de fum și mirosuri de gătit fără să așteptați.
*Imaginile și clipurile video sunt cu titlu de prezentare și pot diferi de caracteristicile produsului respectiv. Pentru mai multe informaţii, verificaţi Fișa tehnică de mai jos (format PDF).

Beneficii

Aer curat mai rapid

Această hotă înlătură rapid fumul din bucătărie. Iar acest lucru se întâmplă mulțumită faptului că hota este echipată cu un motor puternic și eficient.

AEG - Cooker hood 60 cm - DPE5650G

Iluminare LED pentru a găti cu rafinament

Luminile LED ale acestei hote consumă mai puţină energie decât alte tipuri de lumină și au o durată de viaţă mai lungă. Și oferă o iluminare de expert, pentru mai multă precizie atunci când gătiţi.

Filtrul pentru grăsime. Design și discreție combinate

Eficientul filtru pentru grăsime funcționează la un nivel înalt, fiind în același timp ascuns discret în spatele unui capac elegant, din oțel inoxidabil. Atât filtrul, cât și capacul sunt complet lavabile, ceea ce ajută la menținerea performanței acestora.

AEG - Cooker hood 60 cm - DPE5650G

O atingere. Control deplin

Toată gama de funcţii a hotelor se găsește într-un singur control electronic. Acest lucru înseamnă că setările pot fi monitorizate și adaptate printr-o singură atingere. Totul este precis și intuitiv.

Asistenta

Stiai ca poti rezolva chiar tu anumite probleme minore, fara a mai contacta un tehnician? Cauta problema mai jos pentru a vedea ce poti face.

Ai deja acest produs?

Înregistrează-ți produsele în aplicația MyAEG și găsește tot ceea ce ai nevoie într-un singur loc.

  • Asistenţă și suport cât mai ușor
  • Acces ușor la manuale și ghiduri de utilizare
  • Oferte speciale și reduceri
Alătură-te comunității MyAEG Asistenţă online
man folding towels