Conectivitate

Conectivitate

Bine aţi venit în casa intuitivă AEG

Dispozitivele conectate AEG îmbunătăţesc experienţa și confortul vieţii dumneavoastră de zi cu zi, fie că este vorba de reţete delicioase și îndrumări pentru a duce gătitul la următorul nivel sau de sfaturi pentru o îngrijire personalizată a hainelelor, cu scopul menţinerii lor pentru cât mai mult timp. Descoperiţi aparatele și opţiunile de conectare - pentru o casă mai intuitivă, fără efort.

Bucătărie

Bucuraţi-vă de mâncare mai delicioasă și mai sănătoasă profitând la maximum de aparatele dumneavoastră electrocasnice prin intermediul aplicației MyAEG.

Descărcaţi pe App Store

Descărcaţi pe Google play

Îngrijirea hainelor

Experimentaţi îngrijirea personalizată a hainelor prin conectarea aparatelor de spălat rufe la aplicaţia MyAEG Care. Setaţi de la distanţă programe personalizate, obtineţi recomandări de cicluri în funcţie de articolele de îmbrăcăminte și primiţi notificări când procesul de spălare s-a încheiat. Bucuraţi-vă de o îngrijire personalizată a rufelor.

Descărcaţi pe App Store

Descărcaţi pe Google play

Confortul casei

Acum vă puteţi bucura de un mediu mai curat datorită purificatoarelor de aer, aparatelor de aer condiţionat și aspiratoarele AEG.

Faceţi un pas înainte și controlaţi purificatorul folosind vocea, cu funcţia Ask Google, pentru sistemul de operare Android. Relaxaţi-vă în timp ce produsele AEG au grijă de casa dumneavoastră.

Google și Google Play sunt mărci comerciale ale Google LLC.

 

Descărcaţi pe App Store

Descărcaţi pe Google play