Păstrați-vă hainele de exterior impermeabile

Ultima actualizare 07.05.2021 16:37

Ciclurile Electrolux concepute special atât pentru mașinile noastre de spălat, cât și pentru uscătorii de rufe funcționează în sincronizare pentru a restabili protecția împotriva apei pentru hainele tale. Făcând procesul de curățare fără sudură și fără efort, astfel încât să vă puteți bucura de hainele exterioare pentru mai mult timp.


1. Cum să vă restaurați hainele impermeabile

Capacitățile de respirație se vor deteriora în timp. În primul rând, goliți buzunarele, închideți-l, închideți toate buzunarele și clapele.


2. Alegeți-vă cu atenție detergentul

Adăugați detergent lichid în compartimentul din dreapta (1) și agentul hidrofug la compartimentul de dedurizare a țesăturilor (2) pentru a introduce sau a restabili rezistența la apă la o haină în ultima clătire. Evitați să folosiți detergent, îndulcitor sau înălbitor.


3. Program pentru uzură în aer liber

Setați mașina de spălat pe programul Outdoor. Dacă nu aveți un program în aer liber pe mașina de spălat, asigurați-vă că adăugați o clătire suplimentară la ciclu.


4. Tumba uscată

Apoi puteți introduce direct jacheta în uscător folosind programul nostru special Outdoor. Combinația dintre două elemente: temperatura și timpul potrivite restabilește capacitățile de respingere a apei.


Restaurați protecția împotriva apei mai bine decât uscarea aerului cu noul program inovativ AbsoluteCare System

Cu sistemul nostru AbsoluteCare, rezistența la apă a uzurii dvs. de exterior specială este păstrată și restabilită, mai bună decât uscarea aerului. DelicateCare ajustează temperatura și mișcarea tamburului pentru a proteja țesăturile în condiții de uzură exterioară, asigurându-vă că acestea primesc doar cantitatea potrivită de căldură.