Cum se spală jachetele de duvet

Ultima actualizare 07.05.2021 15:13

Dacă aveți grijă de tinuta dvs, si ea va avea grijă de voi. Adăugarea de bile de uscător la tamburul uscătoarelor dvs. oprește penele să se aglomereze în colțurile sacoului. Deci, puteți rămâne constant cald și confortabil.


1. Folosiți temperaturi scăzute 

Asigurați-vă că vă spălați pe un ciclu cald și setați mașina pe un ciclu suplimentar de clătire pentru a îndepărta orice urmă de detergent.


2. Spălați perne, șifonier și jachete într-o mașină de spălat

Pentru cea mai bună uscare, folosiți programul de lână. Dacă mașina dvs. de spălat are acum un program de lână - alegeți un ciclu lung la temperatură medie și folosiți bile de uscare pentru a vă asigura că iese ușor, pufos și miros. Nu o scoateți până nu este 100% uscat.


3. Protejați suprafața sacoului jos

Spălați-vă separat de alte articole de îmbrăcăminte cu buzunarele goale, închideți filele velcro și mențineți fermoarele pentru a evita deteriorarea suprafeței.


Tehnologie 3DScan. Uscare de precizie.

Experiență completă de uscare cu tehnologia unică AEG 3DScan. Umiditatea adânc în interiorul hainelor este detectată cu ajutorul unor senzori care pot simți umiditatea până la 5 centimetri adâncime în haine. Când uscătoarele tradiționale ar indica faptul că geaca este uscată, 3DScan continuă până când chiar și hainele groase cu straturi sunt uscate cu precizie - nu necesită uscare suplimentară a aerului. Acest lucru face ca sacoul să-și păstreze aspectul și dă o izolație termică cu până la 30% mai mare în comparație cu uscarea aerului.