Cum se spală hainele de antrenament

Ultima actualizare 07.05.2021 16:43

Vă recomandăm să utilizați un program Sport, deoarece este bine reglat pentru îmbrăcăminte sport, astfel încât le spală mai eficient. Aveți grijă să alegeți detergentul potrivit, unul care a fost special conceput pentru a face față petelor dure și a elimina mirosurile.


1. Îndepărtarea petelor de transpirație

Se lasă să se înmoaie aproximativ 30 de minute apoi se spală la cea mai mare temperatură pe care o permite eticheta.


2. Program sportiv

Utilizați programul Sport atât pe mașina de spălat, cât și pe uscătorul de rufe *. Dacă nu aveți un program Sport, ciclul Sintetic este foarte similar. Doar asigurați-vă că adăugați o clătire suplimentară dacă hainele sunt murdare puternic. Când uscați, asigurați-vă că separați bumbacele de sintezice, deoarece absorb umiditatea diferit.

* Numai pentru produsele selectate


3. Cum să îți păstrezi geanta de gimnastică proaspătă

Păstrează-ți geanta de gimnastică între antrenamente. Dacă lăsați câteva foi de uscător în geantă, acesta îl va mirosi și se va simți proaspăt între antrenamente. Nu lăsați niciodată hainele de antrenament culcate în geantă. Scoateți-le cât mai curând posibil, chiar dacă intenționați să vă spălați mai târziu.


Curățați și hrăniți-vă uzura

Sistemul nostru ÖKOMix îți hrănește hainele sport, pe măsură ce le curăță. Spre deosebire de alte mașini care amestecă detergentul și dedurizorul în tambur, sistemul nostru exclusiv le preamestecă înainte ca apa să atingă chiar hainele, pentru a oferi o curățenie mai moale și mai îngrijitoare.