Cum să vă spălați blugii

Ultima actualizare 07.05.2021 16:42

O pereche excelentă de blugi este mai mult decât un dulap esențial, este o investiție. Dacă le oferiți cantitatea potrivită de dragoste și grijă, blugii voștri devin din ce în ce mai buni odată cu vârsta.


1. Cum să vă spălați blugii fără să pălească

Asigurați-vă că vă separați blugii de hainele albe sau de alte culori viu, deoarece acestea ar putea sângera culoarea. Când este posibil, folosiți programul nostru de blugi pe mașinile de spălat, care este perfect pentru toate tipurile de blugi.


2. Spălarea blugilor noi - verificați eticheta de îngrijire

Unii producători vă recomandă să faceți prima spălare cu mâna: întoarceți blugii înăuntru, turnați o cantitate mică de detergent lichid în apă și lăsați-le să se înmoaie timp de cel puțin 45 de minute, agitându-le ușor. Apoi clătiți bine cu apă rece și agățați-le să se usuce.


3. Detergent pentru blugi

Asigurați-vă că vă hrăniți blugii cu detergentul potrivit. Veți găsi numeroși detergenți special concepuți pentru hainele de culoare. Detergenții lichizi sau capsulele de rufe înțeleg blugii cel mai bine, deoarece sunt mult mai blânzi la culoare.


Curățați și hrăniți blugii

Sistemul nostru ÖKOmix îți hrănește blugii pe măsură ce îi curăță. Spre deosebire de alte mașini care amestecă detergentul și dedurizorul în tambur, sistemul nostru exclusiv le preamestecă înainte ca apa să atingă chiar hainele, pentru a oferi o curățenie mai moale și mai îngrijitoare.