Cum să vă conectați mașina de spălat, uscătorul de rufe sau mașina de spălat cu uscător la aplicația My AEG Care

Ultima actualizare 20.02.2023 16:50


În articol de mai jos veți găsi pașii simpli necesari pentru a vă conecta mașina de spălat, uscătorul de rufe sau mașina de spălat cu uscător la aplicația My AEG Care. Aplicația vă va oferi asistență inteligentă, sfaturi și pentru a vă îmbunătăți experiența de spălare a rufelor.

 

Ce vei avea nevoie 

1. Rețea wireless cu conexiune la internet
2. Dispozitiv mobil conectat la rețeaua wireless

Vă rugăm să rețineți: sunt acceptate doar rețelele de 2,4 GHz. Dacă aveți mai multe rețele de acasă, cuptorul și dispozitivul mobil vor trebui conectate la aceeași rețea (2,4 GHz).

Cum să te conectezi 

Produsul dumneavoastra trebuie sa aiba un cod QR pe marginea ușii. Dacă găsiți codul QR, urmați pașii din prima secțiune de mai jos. În cazul în care nu îl identificati, derulați mai jos și urmați pașii pentru a vă conecta manual. 

Opțiunea 1: Conectați-vă aparatul folosind codul QR 

1. Scanați codul QR pentru a descărca aplicația My AEG Care 

Scanați codul QR de pe marginea ușii cu camera dispozitivului mobil. Veți fi redirecționat către aplicația My AEG Care din magazinul de aplicații. Urmați instrucțiunile de pe dispozitivul mobil pentru a instala aplicația. După ce ați făcut acest lucru, creați un cont sau conectați-vă folosind aceleași detalii pe care le-ați folosit pentru a crea un cont pe aeg.ro. 

2. Porniți aparatul și Wi-Fi-ul acestuia 

Asigurați-vă că aparatul dvs. este pornit și că pornirea de la distanță este activată. Consultați manualul de utilizare dacă este necesar pentru a activa pornirea de la distanță.


3. Scanați din nou codul QR cu scanerul aplicației 

În cadrul aplicației, selectați tipul de aparat și asigurați-vă că permisiunile necesare sunt acceptate. Apoi scanați din nou codul QR, însă de data aceasta folosind aplicația My AEG Care și conectați aparatul la rețeaua dvs. în cadrul aplicației. Oferiți un nume produsului în aplicație pentru a finaliza procesul. 

Iată un rezumat video al pașilor necesari pentru a vă conecta mașina la aplicație. Modelul prezentat în videoclip poate fi diferit de al tău, dar pașii sunt aceiași.


Opțiunea 2: Conectați aparatul manual

 

1. Descărcați aplicația noastră și conectați-vă 

Instalați aplicația My AEG Care, creați un cont sau conectați-vă folosind aceleași detalii pe care le-ați folosit pentru a crea un cont pe aeg.ro


2. Porniți aparatul și Wi-Fi-ul acestuia
 Porniți aparatul și activați Bluetooth și/sau Wi-Fi. De asemenea, verificați dacă Bluetooth este activat pe telefon și dacă sunteți conectat la rețeaua Wi-Fi de acasă. 

3. Conectați-vă telefonul la Wi-Fi al aparatului 

În aplicația My AEG Care, selectați tipul dvs. de aparat și conectați-l la rețeaua dvs. de acasă. Conectați-vă telefonul la aparat utilizând fie Bluetooth, fie Wi-Fi. 

4. Conectați-vă aparatul la Wi-Fi de acasă 

În cadrul aplicației, vi se va solicita să vă conectați aparatul la acreditările Wi-Fi de acasă. 

 

• Găsiți rețeaua Wi-Fi de acasă și introduceți parola

• Așteptați conexiunea. Poate dura până la un minut

• Denumiți aparatului dvs. în aplicație

Iată un rezumat video cu instrucțiuni despre conectarea mașinii la aplicație. Modelul prezentat în videoclip poate fi diferit de al tău, dar pașii sunt aceiași. Pentru dispozitivele iOS, vezi videoclipul 1:


Pentru dispozitivele Android, vezi videoclipul 2: 

Pentru mai multe informații despre modelul dvs. de aparat, consultați manualul de utilizare. Puteți găsi manualul de utilizare aici.