Cum să speli hainele pentru a păstra culorile

Ultima actualizare 07.05.2021 15:12

Culoarea se poate estompa și își poate pierde vibrația mai repede decât îmbrăcămintea albă sau întunecată. Dar, dacă te speli cu grijă și o atingere moale, îți vei păstra preferatele colorate mai strălucitoare.


1. Puteți spăla culorile și albii împreună?

Vă sugerăm să vă sortați hainele în funcție de culoare - hainele strălucitoare, cum ar fi purpurii, roșii și portocalele pot fi spălate împreună, astfel încât albastrii și verdeturile pot fi strălucitoare. Albii de unul singur - și dacă găsiți un articol stă singur pe roata de culoare, spălați-l de mână.


2. Aveți grijă de pete

Unele pete necesită puțină grijă și atenție: verificați în prealabil îmbrăcămintea și aplicați o cantitate mică de detergent lichid pe zona petelor, apoi agitați ușor în apă. Evitați programele foarte fierbinți, deoarece ar putea sigila definitiv în orice pete sau sângerare.


3. Când se îndoiește - spălați-vă înăuntru

Întoarceți-vă întotdeauna hainele în interior pentru a reduce frecarea fibrelor și asigurați-vă că lăsați un spațiu între rufele și partea de sus a tamburului care este cel puțin lățimea mâinii. Alegeți o temperatură scăzută; ciclu de spălare blând sau mediu (maxim 30).


Cum se spală hainele fără să se decoloreze culorile

Sistemul nostru SoftWater purifică apa, astfel încât detergenții să funcționeze la maxim, chiar și la temperaturi scăzute. O curățare blândă, dar minuțioasă, păstrează culorile hainelor tale la fel de strălucitoare ca în ziua în care le-ai cumpărat. Este vorba despre apă. Un sistem unic de filtrare elimină mineralele dăunătoare și impuritățile pentru o curățare blândă, dar minuțioasă.