Cum să speli cămășile - trei trucuri

Ultima actualizare 07.05.2021 15:12

Generațiile au venit și au plecat, dar cămășile albe au fost mereu la modă. Acum, să-l poti păstrezi scrobit, alb și să arăți cât mai bine fără un curățător uscat.


1. Verificați eticheta

Înainte de spălare, desfaceti nsturii de la  cămașa, inclusiv manșete și gulere. Asigurați-vă că verificați recomandările etichetelor pentru cele mai bune recomandări de temperatură și îngrijire de bază.


2. Alegeți-vă cu atenție detergentul

Pentru a-ți păstra cămașa nouă, folosește un detergent praf de rufe care conține înălbitor pentru a-ți face albii cu adevărat albi.


3. Lasă suficient spațiu

Lăsați lățimea unei mâini între hainele și tavanul tamburului pentru a vă proteja toate hainele de reziduurile de detergent cauzate de supraîncărcare.


Faceți-vă cămășile să se simtă ca noi

Tricourile tale preferate experimentează foarte mult. Agitația zilnică va strica senzația proaspătă și crocantă pe care o iubești. Pentru a obține înapoi în doar 30 de minute, mașinile noastre de spălat cu Prosteam relaxează fibrele și elimină mirosurile pentru a readuce acea senzație neprețuită de bumbac moale și curat. În plus, dacă mașina dvs. are o opțiune PlusSteam - încheie un ciclu de spălare cu abur, tăierea cutelor cu o treime, ceea ce duce la reducerea călcării.