Utilizarea funcției grătar cuptor

Ultima actualizare 07.05.2021 15:11

Una dintre cele mai subutilizate funcții ale unui cuptor este setarea broilerului. Știați că poate fi folosit ca grătar make-shift?Cine nu iubește un grătar bun?

Există un anumit ceva pentru a găti mâncarea peste o flacără. Vederea ... Sunetul ... Mirosul ...


Dar uneori natura are alte idei

Iarna, ploaie, grindină sau doar frig rece. Nu poți grătar întotdeauna afară.


Nu-ți face griji

Utilizând setarea broilerului în cuptorul dvs. puteți grăta în interior - tot anul.


Cum se utilizează funcția grătar în cuptorul tău

Ați folosit vreodată setarea broilerului la cuptorul dvs.? Gândiți-vă la el ca la un grătar cu capul în jos. În loc de căldură care vine de jos vine de sus. În timp ce nu veți obține aroma afumată - puteți obține un șarțel minunat. Rețetele de gătit rapid la grătar funcționează excelent la cuptor. Cuptoarele Moste închid broilerul odată ce temperatura vizată este atinsă - pentru a vă menține "grătarul", lăsați ușa ușa a cuptorului. Asigurați-vă că verificați alimentele frecvent pentru a nu arde.


Cum să faci grătar la plită

Transformă plita într-un grătar improvizat. Folosiți o tigaie din fontă, deoarece păstrează bine căldura, va rămâne fierbinte și vă va oferi acele urme de căutare evazive. Puneți tigaia pe plită și încălziți-o până când este foarte fierbinte, apoi coborâți temperatura până la mediu și păstrați-o acolo pentru întregul proces de gătit. Dacă tigaia începe să fumeze este prea cald. Pentru cele mai bune rezultate, bateți mâncarea uscată și ungeți-o ușor cu ulei de măsline înainte de a o pune în tigaie. Și amintiți-vă, nu vă răsturnați mâncarea prea devreme - lăsați-o netulburată timp de cel puțin 3-4 minute, astfel încât să aibă timpul să se încarce.