Utilizarea funcției de reîmprospătare cu ajutorul aburului a cuptorului dvs. cu abur AEG

Ultima actualizare 03.07.2023 03:44

Alimente la cuptor


Cu ajutorul aburului puteți reîncălzi resturile de mâncare fără a le usca, iar preparatele vor avea astfel același gust ca atunci când le-ați gătit. Reduceți risipa de alimente și mențineți cu ușurință un stil de viață sănătos și mai sustenabil cu cuptoarele cu abur AEG. Cuptoarele noastre cu abur sunt prevăzute cu funcția de reîmprospătare cu ajutorul aburului, care este un program conceput special pentru a reduce risipa alimentară.

Ce este funcția de reîmprospătare cu ajutorul aburului și de ce ar trebui să o folosiți?

Această funcție utilizează aburul în mod optim pentru reîncălzirea resturilor de mâncare. Aburul previne uscarea suprafeței preparatelor, în timp ce căldura este distribuită blând și uniform pentru ca mâncarea să arate și să aibă gustul și mirosul ca atunci când a fost proaspăt preparată.
 Funcția de reîmprospătare cu ajutorul aburului poate fi folosită pentru a reîncălzi preparatele direct pe farfurie. Puteți reîncălzi mai multe farfurii în același timp, folosind diferite poziții ale rafturilor.

Utilizarea funcției de reîmprospătare cu ajutorul aburului

1. Selectați SETĂRI > SPECIALE > REÎMPROSPĂTARE CU ABUR pe panoul cuptorului dvs.
2. Puneți mâncarea în cuptor (recomandare: raftul 2)
3. Setați durata în funcție de preparatul reîncălzit.  Fiecare preparat are nevoie de o durată diferită de reîncălzire completă pentru a fi gata de servire. De exemplu, durata pentru carnea de pasăre și carnea roșie va fi mai mare decât cea pentru legume.

Sfaturi și sugestii

  • Folosiți durata corespunzătoare de reîmprospătare în funcție de alimentele încălzite, astfel încât să vă puteți bucura întotdeauna de acestea în siguranță.
  • Puteți reîncălzi cu ajutorul aburului preparatele pentru o masă întreagă, dar veți obține cele mai bune rezultate atunci când mâncarea este porționată în porții mai mici. De exemplu, în loc să reîncălziți un pui întreg, feliați-l și veți obține rezultate mai bune.
  • Aburul este în special recomandat pentru mâncăruri precum quiche și lasagna. Umiditatea adăugată previne uscarea acestor preparate și modificarea texturii acestora, care este de obicei rezultatul metodelor alternative de reîncălzire.

Pentru mai multe informații despre modelul dvs. de cuptor, consultați manualul de utilizare. Puteți consulta manualul de utilizare aici.

Dacă doriți să aflați mai multe despre reîmprospătarea resturilor de mâncare și gătirea preparatelor cu ajutorul aburului, faceți clic aici.

Înregistraţi produsul
Înregistraţi produsul

Profitaţi la maximum de produsul dumneavoastră înregistrându-l.

Descărcaţi manualul
Descărcaţi manualul

Nu mai găsiţi manualul venit cu produsul dumneavoastră? Descărcaţi versiunea digitală.