Utilizarea funcției CamCook® împreună cu cuptorul dvs. AEG

Ultima actualizare 03.07.2023 03:52

Folosind CamCook® pe telefon

Utilizați camera telefonului dvs. pentru o experiență de gătit superioară cu cuptorul dvs. AEG. CamCook® vă va ajuta să utilizați pe deplin funcțiile cuptorului dvs. inteligent prin identificarea cu ușurință a modalității potrivite de a găti preparatele preferate. Această funcție este disponibilă numai pentru anumite modele de cuptoare.

Ce este funcția CamCook® și de ce ar trebui să o folosiți?

Doar faceți o fotografie a preparatului dvs. folosind camera de pe smartphone, iar CamCook® va utiliza tehnologia sa de recunoaștere a imaginii AI pentru a identifica felul de mâncare pe care doriți să îl pregătiți. CamCook® va sugera apoi setările ideale pentru cuptor și va trimite informațiile către cuptorul dvs. inteligent. De asemenea, puteți salva setările cuptorului în My Cookbook din aplicația My AEG Kitchen pentru a obține rezultate consistente la gătit.

Utilizarea funcției CamCook®

Pași necesari:

1. Asigurați-vă că ați instalat aplicația My AEG Kitchen pe smartphone și că ați conectat cuptorul la aceasta. Dacă nu v-ați conectat deja cuptorul , începeți prin a face acest lucru.
2. Asigurați-vă că aveți cuptorul conectat la rețeaua Wi-Fi.
3. Pentru a trimite setările către cuptorul dvs., trebuie să activați funcția de control de la distanță.

Accesarea funcției CamCook® în aplicație:

1. Accesați funcția CamCook® în secțiunea My Cookbook în fila Taste din aplicație – căutați pictograma camerei.
2. Cu CamCook® fie utilizați o fotografie din biblioteca de imagini, fie deschideți camera smartphone-ului în aplicație pentru a face una nouă.

3. CamCook® va folosi tehnologia sa AI de recunoaștere a imaginilor pentru a identifica felul de mâncare și pentru a vă recomanda setările ideale de gătit pentru cuptorul dvs., pe care le puteți trimite apoi direct către acesta.


Persoană care fotografiază mâncarea

Sfaturi și sugestii

  • Există două metode de utilizare a funcției CamCook®. Prima metodă este fotografierea felului de mâncare dorit, iar CamCook® îl va identifica și vă va recomanda cea mai bună metodă de gătire din biblioteca de rețete.

  • A doua metodă este utilizarea CamCook® pentru a căuta printre rețetele preferate pe care le-ați stocat în My Cookbook pentru a accesa setările cuptorului salvate pentru preparatul dorit și pentru a le trimite direct la cuptor.

  • Puteți adăuga propriile preparate și rețete cu setările preferate pentru cuptor în My Cookbook făcând o fotografie și creând propriile setări preselectate. Data viitoare când doriți să gătiți preparatul salvat, pur și simplu faceți o fotografie și CamCook® va trimite setările salvate către cuptorul dvs. inteligent. 

Pentru mai multe informații despre modelul dvs. de cuptor, consultați manualul de utilizare. Puteți consulta manualul de utilizare aici.

Dacă doriți să aflați mai multe despre utilizarea funcției CamCook® și aplicația My AEG Kitchen apăsați aici.