Secretul perfecțiunii este sous vide!

Ultima actualizare 01.08.2022 11:48


Ce este sous vide? Sous vide (pronunțat sue-veed) este o tehnică de gătit ce provine din Franța și care urmează procesul simplu de sigilare în vid a ingredientelor, apoi plasarea pungii într-o baie de apă încălzită.

Cuptorul AEG SteamPro face acest lucru mai ușor astfel încât vă permite să realizați această tehnică făra a fi nevoie să puneți punga sigilată într-o baie de apă încălzită. Cu ajutorul cuptorului AEG SteamPro, puteți utiliza tehnica sous vide pentru a găti alimente la nivelul exact de preparare de fiecare dată.Puteți prepara cu ușurință!

Folosind funcția de gătit sous vide a cuptorului AEG SteamPro, puteți găti cu ușurință la fel cum fac profesioniștii.

Urmând pașii de mai jos, cuptorul AEG SteamPro vă ajută să obțineți fără efort rezultate exceptionale folosind tehnica de gătit sous vide.

Pasul #1

Sigilați ingredientele într-o pungă de plastic.
 

Pasul #2

Puneți alimentele în cuptorul dvs. AEG SteamPro.
 

Pasul #3

Selectați sous vide „SV”.
 

Pasul #4

Selectați temperatura dorită.
 

Pasul #5

Selectați „Start”.
 

Pasul #6

Poftă bună!

 

Gătitul sous vide nu numai că ajută la prepararea unor mese cu un gust incredibil, fără pierderi de aromă sau umiditate, dar ajută și alimentele să-și păstreze toți nutrienții.

Lăsați cuptorul AEG SteamPro să vă ajute să preparați cu ușurință, cu funcția sous vide, astfel încât să puteți obține rezultatele dorite de fiecare dată când gătiți.

Descărcaţi manualul
Descărcaţi manualul

Nu mai găsiţi manualul venit cu produsul dumneavoastră? Descărcaţi versiunea digitală.