Modul de utilizare al funcției AssistedCooking a cuptorului dvs. AEG

Ultima actualizare 03.07.2023 04:02

Femeie care se uită la telefonul ei Pregătește de fiecare dată preparate delicioase. Funcția AssistedCooking vă ajută să identificați setările adecvate pentru felul de mâncare pe care doriți să-l gătiți. Același lucru este valabil și pentru a afla care este cea mai bună funcție pentru a obține rezultatele dorite pentru preparatul dvs. Descoperiți cu ajutorul AssistedCooking diversele funcții ale noul dvs. cuptor. Această funcție este disponibilă numai pentru anumite modele de cuptoare AEG.

Ce este funcția de gătire asistată AssistedCooking și de ce ar trebui să o folosiți?

AssistedCooking este o funcție practică care vă ajută să selectați cele mai bune setări ale cuptorului în funcție de ceea ce gătiți. Dacă știți ce doriți să gătiți și aveți nevoie de sugestii despre cum să setați cuptorul pentru a obține rezultatele dorite, consultați ghidul AssitedCooking. Pur și simplu introduceți funcția și răspundeți pas cu pas la întrebările despre preparatul dvs. și rezultatele pe care le doriți să le obțineți (de exemplu, friptură în sânge, mediu, bine făcută), iar AssistedCooking vă va indica cum să setați cuptorul. Ajustați setările recomandate conform preferințelor proprii și, dacă utilizați aplicația, le puteți trimite direct către cuptor pentru a începe gătirea preparatului.
 
Accesați funcția AssistedCooking fie din aplicația My AEG Kitchen, fie direct cu ajutorul comenzilor cuptorului. Dacă utilizați aplicația, veți găsi AssistedCooking în fila Preparare și conservare alimente. La majoritatea modelelor de cuptoare, veți găsi funcția de gătire asistată în MENIU. În funcție de modelul dvs. de cuptor, este posibil ca aplicația să fie o interfață mai bună pentru ghidarea pas cu pas.
 
Dacă cuptorul dvs. este prevăzut cu un afișaj LED EXPlore, citiți articolul următor unde se explică semnificația numerelor programului AssistedCooking.

Cum se utilizează funcția AssistedCooking?

1. Selectați ASSISTEDCOOKING din MENIUL cuptorului sau în aplicația My AEG Kitchen.
2. Selectați preferințele pentru preparatul dvs. și modul de gătire cu ajutorului ghidului pas cu pas.
3. Funcția de gătire asistată vă va recomanda o anumită durată, funcție și temperatură. Puteți ajusta aceste setări dacă doriți.
4. Dacă utilizați aplicația: trimiteți setările direct către cuptor.
5. Apăsați START pentru a începe procesul de gătire.
 

Sfaturi și sugestii

  • Cuptorul vă va notifica când a mai rămas 10% din timpul de gătire. Puteți prelungi timpul de gătire sau puteți schimba funcția de gătire conform preferințelor dvs.
  • Senzorul pentru alimente este indicat în multe scenarii de gătire asistată – vă sugerăm să îl utilizați deoarece oferă precizie și control suplimentare.
  • Rețineți: AssistedCooking nu este un program de gătire, ci o funcție de ghidare. Prin urmare, nu o veți găsi pe lista de funcții de gătire a cuptorului dvs. – la majoritatea modelelor de cuptoare, veți găsi funcția AssistedCooking în cadrul MENIULUI principal.

Pentru mai multe informații despre modelul dvs. de cuptor, consultați manualul de utilizare. Puteți consulta manualul de utilizare aici.

Dacă doriți mai multe detalii despre gătirea asistată, puteți afla mai multe despre cum să utilizați aplicația împreună cu cuptorul dvs. inteligent.