Modul de utilizare a funcției AquaClean pentru curățarea cuptorului AEG

Ultima actualizare 03.07.2023 04:48

Ștergerea aburului cu o cârpă de vase în cuptor

AquaClean este o funcție practică a cuptorului dvs. care face ușura menținerea cuptorului curat. Această funcție asigură tratarea prealabilă a petelor și a stropilor facilitând îndepărtarea chiar și a celor mai persistente reziduuri. Funcția AquaClean este disponibilă doar pentru anumite modele AEG.
 
Cuptoarele AEG pot fi prevăzute cu diferite funcții de curățare care să ușureze curățarea  acestora. Consultați manualul cuptorului dvs. pentru a vă familiariza cu funcțiile disponibile pentru curățare.
 

Ce este funcția AquaClean și de ce ar trebui să o folosiți?

AquaClean folosește abur pentru a înmuia grăsimile reziduale și a reziduurile alimentare de pe suprafața interioară a cuptorului. Pur și simplu turnați apă în cavitatea din partea inferioară a cuptorului și rulați un ciclu de gătit (nu unul de curățare) pentru a genera abur și a pretrata reziduurile alimentare. Acest lucru face mai ușoară ștergerea murdăriei după răcirea cuptorului.
 

Cum se utilizează AquaClean?

1. Turnați 200 ml de apă direct în zona desemnată din partea inferioară a cuptorului. Notă: nu utilizați recipientul de apă, dacă modelul de cuptor este prevăzut cu unul.
2. Selectați setarea TrueFan. Dacă produsul dvs. este prevăzut cu un buton SteamBake, un buton dedicat pe panoul de control cu o pictogramă cu abur, vă rugăm să-l apăsați și pe acesta.

3. Setați temperatura la 90°C.

4. Lăsați cuptorul să funcționeze timp de 30 de minute.

5. Opriți cuptorul și lăsați-l să se răcească.

6. După ce cuptorul s-a răcit, ștergeți suprafețele interioare ale acestuia cu o lavetă moale.Pentru mai multe informații despre modelul dvs. de cuptor, consultați manualul de utilizare. Puteți consulta manualul de utilizare aici.

Dacă doriți mai multe informații despre AquaClean și menținerea cuptorului dvs. curat, faceți clic aici pentru o prezentare generală a modului de curățare și întreținere a cuptorului dvs.


Înregistraţi produsul
Înregistraţi produsul

Profitaţi la maximum de produsul dumneavoastră înregistrându-l.

Descărcaţi manualul
Descărcaţi manualul

Nu mai găsiţi manualul venit cu produsul dumneavoastră? Descărcaţi versiunea digitală.