Cuptoarele noastre cu abur fac mesele mai gustoase!

Ultima actualizare 31.10.2022 05:30


Nu ar fi minunat dacă ați putea reîncălzi mâncarea, dar gustul să rămână la fel ca atunci când a fost proaspăt preparată?


 Fie că ați gătit dvs. preparatele sau le-ați comandat, cu funcția de reîmprospătare cu ajutorul aburului a cuptoarelor noastre cu abur AEG, acum le puteți reîncălzi fără a-și pierde deloc din savoarea și aroma inițiale. Astfel preparatele vor fi la fel de gustoase ca atunci când le-ați degustat prima dată. Funcția de reîmprospătare cu ajutorul aburului permite reîncălzirea alimentelor și reîmprospătarea gustului prin distribuirea delicată a aburului. Acest lucru ajuta la menținerea unui echilibru delicat pentru ca alimentele să nu se usuce, dar, nici să devină prea moi. Preparatele dvs. reîncălzite își vor recăpăta gustul de proaspăt gătit.

Astfel, selectați Setări->Setări speciale->Reîmprospătare cu ajutorul aburului. Puneți, de exemplu, lasagna pe poziția de raft 2 și lăsați-o în cuptor pentru aproximativ 15-20 de minute. Apoi nu vă rămâne decât să vă bucurați de mâncarea dvs. ca și cum ar fi proaspăt preparată.

Atunci când utilizați funcția de reîmprospătare cu ajutorul aburului sau reîncălziți resturi de mâncare, în general, rețineți că fiecare preparat are nevoie de un timp diferit pentru a fi reîncălzit complet și a fi gata de savurat. De exemplu, carnea de pasăre și cărnurile, în general, vor necesita mai mult timp pentru a fi reîncălzite comparativ cu legumele. Utilizați durata adecvată de reîncălzire în funcție de preparatele dvs., astfel încât acestea să își recapete gustul grozav și să vă puteți bucura întotdeauna de ele în siguranță.